Zmena gynekológa počas tehotenstva

sejbipi
5. feb 2024

Ahojte. Máte skúsenosti so zmenou gyn počas tehotenstva? Počula som, že to robia neradi, tak som chcela vedieť vaše skúsenosti 🙂

nikaeli
5. feb 2024

nie, prevzal ma až po pôrode

tanyan
5. feb 2024

Záleží od dôvodu... Napríklad pri sťahovaní je to bežné - nebudeš predsa tehotná behať cez pol republiky. Keď máš objektívny alebo subjektívny problém s aktuálnym a potenciálny to po vysvetlení pochopí, tak tiež v pohode.
Z princípu to chápem, lebo každý má svoje postupy, nový nemá komplexné informácie a nerád by spôsobil alebo nezbadal nejakú odchýlku, keď to "preberá" po kolegovi.

sejbipi
autor
5. feb 2024

@tanyan no mám to k nemu cez 100km takže preto 😏

tanyan
5. feb 2024

@sejbipi Tak to by ten nový mohol pochopiť a určite aj ten aktuálny. Obzvlášť vo vysokých štádiách je cestovanie náročné a nepotrebuješ seba ani plod vystavovať zbytočným rizikám . A tiež v prípade potreby riešiť akútnu situáciu je takáto vzdialenosť veľmi nepraktická.

sejbipi
autor
5. feb 2024

@tanyan tak ja som s ním spoko, akurát chodí do práce ako sa mu zachce. Naposledy som bola objednaná na poradňu a na krv, skoro ráno som vyrážala z domu, nalačno, € za cestu a on neprišiel do práce. To ma dosť zneistilo v ňom.

tanyan
5. feb 2024

@sejbipi Zatiaľ sú tie kontroly s väčším časovým odstupom. Ale v treťom trimestri sú väčšinou častejšie a to cestovanie už potom vôbec nemusí byť príjemné. Radšej by som to riešila teraz, lebo čím pokročilejšie je tehotenstvo, tým menej bude nový lekár "nadšený."

tehotna40
5. feb 2024

Tiez mam skúsenosť s tým ze až po pôrode. Ale ak to máš ďaleko, treba vysvetliť situáciu, hádam zoberie. Držím palce.

P.S: "chválim" admimov, zas a opäť nádherná zmena nadpisu : Zmena gynekológa počas gynekológa 😀

sejbipi
autor
5. feb 2024

@tehotna40 áno, tiež som sa zasmiala na názve diskusie 😆 tak stane sa, čo už😂