Ludia, prosim vas, nemal niekto nieco podobne? Som 15. tyzden tehotna, dnes som dobrala 7-dnove antibiotika kvoli kaslu/hrdlu, popri tom som brala aj probiotika. Dnes som si vsimla, ze z konecnika mi pri malej potrebe, ked zatlacim, vyteka nieco zltkaste pomerne huste, na dne zachoda ostane taka kopka. Sorry, viem ze je to nechutne, ale prehladala som cely internet a nic. Je to iba dnes, myslela som ze som dostala hnacku, ale nikdy som to takto divne nemala. Pocitam, ze je to z tych liekov, uvidim cez vikend a ak to bude pokracovat, tak doktorka, ale dovtedy ma zaujima, ci sa niekto s takym stretol? Nic ma nesvrbi, nepali, hemoroidy nemam ani ziadne ine problemy. Dakujem!
Ano, spravne si to identifikovala, mas proste riedku hnackovitu (konzistenciou) stolicu. Co ine by ti mohlo vytekat z konecnika a urobit kopku v zachode? 🙃 Nasad si cim skor probiotika Enterol/Nekadex alebo probiofix inum.
Ahoj prosím ta vedela by si mi napísať do Súkromnej správy tiež mám ten istý problém . Ako si to vyriešila ?
@viky982 ahoj, ani neviem ako to preslo, proste to prestalo na druhy den co som sem pisala. No asi proste sracka :D
Unika ti stolica. Z ATB mozes mat zmenenu konzistenciu stolice. Neprehnalo ta?