Žltý výtok po ovulácii

nica123
2. okt 2020

Ahojte baby, vyzná sa prosím niektorá z vás v menštruačným cykle ženy?
Je mi jasne že ovulácia je prasknutie folikulu z ktorého sa uvoľní vajíčko a čaká na oplodnenie... poznám aj ovulacny výtok, ale po ovulácii sa u mna opakuje žltý výtok, nemyslím že je to infekcia.
Neviete čo ten výtok spôsobuje?
A druha otázka- snažíme sa o bábätko, neviete či sa ten výtok môže objaviť aj v prípade že došlo k otehotneniu?
Objavuje sa cca 1-3 dni po ovu, ovu meraná ovu testami
Ďakujem

anile12
2. okt 2020

Žltý výtok je poovulacny aspoň u mňa vždy nastal deň/ dva po ovulacii.

nica123
autor
2. okt 2020

@anile12 a taký výtok sa objaví aj po ovulácii keď došlo k oplodneniu? Snažíme sa o babatko

anile12
2. okt 2020

@nica123 tak to už naozaj neviem, viem len že je poovulačny až tak som sa nesledovala. Ale myslím že keď som otehotnela tak som po ovulacii žiadne vytoky nemala. Až potom taky ten tehotenský.

ecko80
2. okt 2020

@nica123 Ahoj, zlty vytok mavam od ovulacie do menzesu skoro stale, aj ked ziaden problem nemam🤔 Neviem, co ho sposobuje. No ale k tomu otehotneniu: pri prvom si to uz nepamatam, ale minuly rok pri druhom som tento vytok mala od ovulacie a v podstate cele tehotenstvo az do konca. Este predtym som mala biochemicke tehotenstvo, skoncilo v 5. - 6. tyzdni a aj vtedy vytok bol.

nica123
autor
3. okt 2020

@ecko80 čiže u teba sa vyskytol po ovu aj keď si cez ňu otehotnela, áno?

ecko80
3. okt 2020

@nica123 ano, presne tak

nica123
autor
3. okt 2020

@ecko80 ďakujem 🙂

ziabronozka
5. okt 2020

Aj ja mám od MS žlty výtok, ovulku neviem kedy mam neda sa mi odsledovať keďže mávam anoovulačne, mávam PCO. Tento mesiac od krámov sa mi stále vyskytuje na intimke svetlo žltý vítok, o babo sa snažime ale tehu nie som. Môže to byť aj infekcia ?

stefania100
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katka13katka
25. dec 2020

Tiez mavam zltkasty vytok po ovulacii... Myslim ze je uplne normalny 🙂

luciat38
Autor odpoveď zmazal
Zobraz