Dobrý deň, moja dobrá kamarátka má problém s ktorým sa mi zdôverila. Už asi pol roka sa jej tvoria na prsiach fľaky veľké asi 1-2 cm žltej farby, niekedy do fialova. Nebolí ju to ani nič iné, len má akokeby modriny. Bojíme sa čo by to mohlo byť, no za gynekologičkou zbytočne nechce chodiť. Na internete sme nič nenašli tak nevieme nič viac k tomu. Rozmýšľali sme aj nad tým či to nemôže byť s toho ako jej prsia rastú alebo niečo také. Ďakujem za každú odpoveď
@monka105 prišiel som sem so serióznym problémom nie aby ste mi sem písali takéto trápne somariny. Chceme to vážne vyriešiť nie počúvať takéto trepanie. Ďakujem za odpoveď
@adam_hruska a prečo nechce ísť k dr?
@kkovacovak nemá rada doktorov ale tak hlavne nechce zbytočne strašiť u doktorov, preto aj som písal sem či s tým nemá niekto skúsenosti
@adam_hruska prepáč ale tu odpoveď nenájde. Každý ju tu odporučí len a len k lekárovi kde už dávno mala byť. Ja mať takéto problémy už dávno ich riešim.... A nie že bojím sa lekárov a nechcem u nich strašiť....
@adam_hruska a čo na to mám akože iné napísať? Veď keď má seriózny problém a trápi ju to, nechápem prečo nejde k tomu doktorovi, ale vypisuje za ňu kamarát do mamičkovského fóra🤦🏻♀️
@monka105 chcel som len vedieť či s tým nemá niekto skúsenosti pred tým ako by išla
@adam_hruska nemá rada doktorov? Takže keď si zlomí nohu tak zostane doma? Výborne. Tak na čo to tu riešite keď jej nezáleží na jej zdraví?
@kkovacovak nie len chcela vedieť čo to môže byť pred tým ako by išla a či niekto nevie poradiť niečo a ak by to nebolo nič vážne tak načo sa trepať ku doktorom tu na Slovensku a ešte v aktuálnej situácii.
@adam_hruska radiť sa na fóre je nezmysel. Tak ako googlit si možné choroby. Určite to môže byť viac možností. Ak ti tu niekto napíše že to bola rakovina čo jej povieš utekaj k lekárovi? A ak ti niekto povie že je to len to, že má citlivú pokožku tak nepôjde nikam? Fakt nechápem že takéto problémy ideš riešiť za ňu tu a nezoberie s ju ako správny kamarát k lekárovi.....
@adam_hruska v akej situácii? Jedná sa o zdravie a ošetria vás aj keby traktory padali. Nechápem tento argument. Doktori na Slovensku sú nejakí vadní? Tiež nechápem. Ste asi neboli v zahraničí u lekára. Nech sa pekne poberie k dr a nešpekuluje na internete
@martina1201 len som chcel vedieť či má s tým niekto skúsenosti, nie radiť sa či má ísť za lekárom. To je jej rozhodnutie, jediné čo som chcel vedieť že či tu s tým niekto nemá skúsenosti
@adam_hruska a ja ti vysvetľujem, že môže mať 10 žien skúsenosti a riešiť to a jednej zistia že je citlivá, inej že je to rakovina a ďalšej zas niečo iné. Pomôže ti táto odpoveď? Pri 10 ženách môžeš dostať 10 rôznych odpovedí. A ani jedna nemusí súvisieť s tým čo má tvoja kamoška. Takže úplne zbytočná otázka na fóre kde aj tak odpoveď nedostaneš.....
@viestta prosím normálne odpovede nie takéto blbosti, to už sa fakt musíte nudiť aby ste toto písali? Ja tu hľadám serióznu odpoveď alebo niekoho kto s tým naozaj skúsenosť má, pokiaľ si potrebujete vylievať zlosť alebo čo to máte za potrebu tak choďte niekam inde nie sem. Ďakujem za pochopenie
@adam_hruska my sa nenudíme, ale ty s kamoškou asi áno, keď miesto návštevy lekára vypisujete sem.
S takýmito vecami určite k lekárovi. Akože ste nič nenašli na nete? Veď x krát som čítala, že keď koža niekde na prsiach zmení štruktúru alebo farbu, objaví sa fľak, tak sa pod tým miestom môže nachádzať nádor.
@adam_hruska pythiaris vesicora? Môže mať od potu.. Určite treba lekárovi alebo kožné
@adam_hruska spýtal sa normálne tak mu aj odpovedze akože normálne.
Sa normálne spýtal či niektorá nemá s tým skúsenosť, ak nie stačilo že nie nemám, odporúčam doktora ...a prečo nemohol aj sem napísať, keď nevedel nikde nájsť, vygoogliť, zistiť...tak sa spýtal, koľko mužov tu už jee🤣a vy máte s tým problém🤣a áno odporúčam aj ja doktora, ten vie najlepšie, nech sa nebojí 😊
@marion30 fuuuu, píše že sú žlté toto nie je žlté 🥺
Nech jej ich frajer tak silno necucá, zostávajú jej potom cucfleky.