Ahojky chcem sa opytat, mozno budete vediet poradit viac ako na stene, mam traviace problemy, zlta stolica, vlastne v podstate vkuse zlta hnacka, krce brucha a hnilobne zapachajuca stolica, alergia na mlieko a celiakia je vylucena, vysledky z krvy msm ok lebo som bola pred tyzdnom na preventivke, na gastro idem az v auguste, velmi sa bojim ci to nemoze byt nieco vazne, ako rakovina pankreasu kde je jeden z priznakou zlta stolica, este si myslim ze by to mohla byt histaminova intolerancia, mali ste niektora zltu stolicu pri Hit? Dakujem
@bielavila ako ta mozu nechat cakat na vysetrenie az do augusta? 😳 neskutocne, urguj to, nech ta poslu niekam. Na vysetrenie pankreasu ale sono nestaci...
Ubuda ti hmotnost?
Napis do skupiny Zdravotníci na MK.
Môj brat mal všetky tieto priznaky čo opisuješ a zistili mu ťažku chronicku pankreatítidu je na liekoch a začala mu už aj cukrovka tak že stav sa mu zhoršil už musi si pichať 4 krát do dňa inzulin a brať 3 druhý liekov do augusta čakať neblazni to nemysliš vážne urýchlenie na vyšetrenie.Aj keby neviem čo bolo aj za úplatok ale nečakaj do augusta čim skôr pôjdeš tým lepšie.A chudneš alebo ako to máš z váhou aj môj brat ma rôzne iné diagnozy celiakia, a rôzne alergie.
@lindusss2016 snazim sa cez znamost vybavit skor, ako sa vysetruje pankreas?
@bielavila no minimalne CT by sa malo spravit, ale este su tam nejake ine vysetrenia. U mojho otca nador odhalili, az ked ho otvorili kvoli zlcniku. Ale to ta nechcem strasit, verim, ze ty nebudes mat tsku vaznu diagnozu, len som tym chcela povedat, aby si sa nenechala uchlacholit recami lekarov, ze ti nic nie je.
@lindusss2016 dakujem a to ct si mozem sama vypytat?
@bielavila to neviem naozaj. Mojmu otcovi ho neurobili a preto ani nevedeli, co mu je. Ale on aj velmi rapidne chudol, zvalovali to na cukrovku, ktora mu vznikla tiez nasledkom rakoviny pankreasu
@lindusss2016 skusim sa opytat lekarky na to, neviem ja by som si to sj zaplatila ak treba
@bielavila a skusala si napriklad na 14 dni nasadit hylak? Ja mam laktozovu intoleranciu, a mala som take hrozne stavy kym som prisla na to, co to je, ze som si myslela, ze mam minimalne crohnovu chorobu a urcite zomriem, ako mi bolo hrozne zle. Mala som 45kg, bola som cela biela ako voskova panna, krce, hnacky a oblieval ma studeny pot, nemohla som jest, spat ... no strasne. A ono vo finale len to blbe mlieko 😕 Velmi mi pomahal profiofix v tom case, ale ten sa uz vyraba v inom zlozeni - a nesedi mi. Tak teraz mam hylak. A teda super.
@kittykat22 mne alergiu na mlieko vylucili tiez som si myslela ze je to mlieko alebo lepok ale nie, ale pre istotu nic mliecne nejem ani nic lepkove zatial
usg brucha mas urobene?