najlepšia kamarátka s manželom sa vyše roka snažia o bábätko, no nejako sa im nedarí. podstúpili už kopu rôznych vyšetrení, vždy všetko v poriadku. brala aj clostil a nič. tak skúsili ísť do CAR a tam im vyšli všetky výsledky ok okrem PCT. povedali im že všetky spermie vo vzorke sú mŕtve. kamarátka sa vystrašila a dokor jej povedal že nech je rada že asi prišli na problém... ale má zmiešané pocity, na jednej strane je rada že na niečo konečne prišli, na druhej zlý pocit že predsa je dáky problém a tiež neistota lebo nevie čo to znamená... ja s tým skúsenosti nemám tak sa obraciam na vás nech ju môžem nejako povzbudiť, povedať jej čo ju čaká a že hádam to nie je také zlé a dá sa to riešiť 🙂 máte skúsenosti?
spermie su mrtve po postkoitalnom teste (to by malo byt to PCT) , nepises, aky ma manzel spermiogram normalne ... lebo takto ich mohol "zabit" hlien v krcku - to je problem lahsie riesitelny ...ak ich ma mrtve aj v spg., tak to je horsie
@amadora ahoj, tiez mam problem, ze moj hlien zabija manzelove spermie, da sa s tym nieco robit?
nikto nič? 😒