Dobrý večer prajem. Dnes som si volala ohľadom výsledkov z cytológie a lekár mi povedal, že mám nejaké bunky neznámeho pôvodu. Ja som ďalej ani neregistrovala čo hovorí pretože hneď ako prvé ma napadlo to najhoršie. Pamätám si len, že mi hovoril, že treba vyšetrenie zopakovať nejakým konkrétnejším sterom, že ten poisťovňa neprepláca, že či som ochotná zaplatiť si 25€, samozrejme že áno aj keby to stálo 100€. Idem až 17.6, dovtedy sa asi zbláznim aj keď na to nechcem myslieť, nedá sa to. skrátka som nečakala žeby mohli byť výsledky iné ako dobré ☹ minulý rok na preventívke bolo všetko OK. Má niektorá z vás baby skúsenosť? Že vám vyšla zlá cytológia? Chápem, že musím počkať na ďalšie vyšetrenie ale neviem čo všetko to môže byť ☹ ešte taký detail, cca 2-3 týždne pred preventívkou som mala asi mykózu alebo niečo pretože ma strašne svrbelo tam dolu, môže to mať súvislosť ? Ďakujem veľmi pekne🙏🏻
Ja len poradím, že ak máš VšZP tak si možno budeš môcť dať preplatiť rozšírenú cytologiu, mne tak preplatili 30€. A držím palce.
Áno, mala som zlú, šla som na konizaciu a odvtedy je všetko ok.Hlavne sa nestresuj a nemysli na najhorsie
Ano aj mne to raz vyslo zle. Vzal mi znova stery a druhy raz to uz bolo ok
Áno, asi 4 roky mi vychádzalo LSIS a potom ASCUS, po polroku som chodila na kontroly, nie po roku, sledoval to radšej Dr takto. Nemusí ísť o nič vážne, dôležité je, ze to máš podchytené a bude to sledované. Po pôrode mi pred 2 a pol rokom vysiel konečne dobrý výsledok. Neboj sa, veľa žien to takto ma, niekedy môže ísť len o prekonaný, nelieceny zápal a už skreslí vysledok.
Áno mala som, stery boli každý rok ok az pred 2 ci 3 r bum cin3d. Mala som konizáciu aj kyret a odvtedy zas každý rok dobre