Takze takto pred rokom som spoznala jedneho chlapa do ktoreho som sa zamilovala spali sme spolu a ja uz predtym som mala pravdepodobne mycoplasmu ale som o nej nevedela .. Ja mam 27 on 43 rokov . Potom sme sa nevideli 5 mesiacov kedze on je zo zahranicia ..Ako sme opat spolu spali opat som mala vytoky ked som prisla domov … Preliecila som to u junu opat a teraz mi opat bol brany ster aj na mycoplasmu .. Velmi som do neho zamilovana aj ked viem ze to nie je spravne pretoze on je toxicky manipulator .. Ja neviem co mame medzi sebou vzdy to bolo len o sexe . No teraz ho opustila zena s ktorou ma dve dospele deti . Stale vravel o nej aka je dokonala … A pritom ju podvadzal . Posledny den v zahranici som ho cakala 4 hodiny aby prisiel do apartmanu vysla som von pred panelak ze ho pockam a ze si idem kupit novu sim kartu pretoze mi do telefonu isla voda. A jeden chalan mi pomohol ze si mozem zavolat z jeho cisla kde je. V tom momente prisiel on zacal ma ponizovat nadavat do ku*** ja som plakala na ulici prosila sa mu nahanala ho a nakoniec ma dobil .. Teraz mi pise a je mu to luto ale aj tak hovori ze ja som si za to mohla .. Co ja som nespravila nic zle (mimochodom ten chlap je kukláč a vyvysuje sa co je policajt ) Ale teraz k veci ked snim budem nahodou opat ze budem taka sprosta tak opat to dostanem a nemozem mu povedat aby sa liecil aj on co mam lebo by ma zabil pravdepodobne .. A nadaval mi a ponizoval .. Bojim sa ale zalezi mi na nom .. Co by ste robili? Ja viem ze je to toxic .. A ked som aj na Slovensku malo si piseme raz za tyzden jedna sprava ale uz ma zacal aj ukazovat svojej rodine tak ja nebiem co si mam o tom mysliet ale pritom ked sme sami stale ma ponizuje a ma ma za k*rvu :(
Prepáč, si hlúpa.
To naozaj??? Bloknut, vymazat, nekontaktovat.
Uprimne, tu k… neviem posudit, ale hlavu mas na to, aby Ti neprsalo do krku. Nic … bud si uzenies este nejaky iny skvost alebo skoncis zabalena v igelite niekde v pivnici. Pokial zacnes pouzivat rozum, zabudnes, ze existuje. Mycoplasma je tvoj najmensi problem
A čo je teda ten Tvoj hlavný problém? Mykoplazma, že Ti nadáva, že Ťa dobil, že Ťa ponižuje, že s Tebou podvádzal svoju ženu, že je toxický manipulátor, že nevieš čo medzi sebou vlastne máte, že ho chceš aj tak...? Prepáč, ale tak divne je to napísané, mix problémov - v skratke, vykašli sa na takého chlapa a utekaj od neho, je to blbec (ak ten príbeh nie je vymyslený 🤔)
Jemine vsak ho posli do prdele, dostanes atb na tu svinobu a hotovo. Zbavis sa toho celeho 😂
@danyelia Naozaj neviem .. Ja pridem tam apartmani si stale ja platim cestu tiez a vie ze kvoli nemu .. Jedlo on objedna zaplati ale teraz mi zacal ze uz to nie je len sexe a ukazoval ma velice bratovi sestre neteri cela jeho rodina ..Kupil cokoladu ako to daj im ty .. A ked sa ta spytaju na tvoj vek klam ! Inac si budu mysliet ze som pedofil a predstavil ma ako kamaratku
Tak ti treba.
Toto musí byť celé vymyslené. Neviem si takú ženu ani predstaviť čo sa nechá mlátiť frajerom a opakovane nakaziť, lebo láska... 😳
@fido69 on mi sam jeden krat povedal ze je idiot a je snim tazky zivot , ze byval dost agresivny ale uz je menej .. No tak asi stale je vela agresivny
@fido69 ja som ho nikdy neponizovala ! A on co spravil? Ukazoval ma kamaratovi na videocall o druhej v noci pravdepodobne boli dohidnuty ! A nespytal sa ma na to a on co ti je ty si moja to je kamarat on lubi sex ako ja ( kto nelubi?)
normalne sa postav pred zrkadlo a precitaj si, co si napisala... aby si videla ako moze byt niekto tak blby 🤦🏼♀️
@kat_ mozno ma on aj ine .. Ale dozvie .Ved potom ma kazda to co ja .. Preco by na mna cakal kym pridem zo zahranicia
On potrebuje len ďalšiu takú, čo sa nechá tĺcť a Ty ako hlúpa Slovenka mu poslúžiš. V jeho očiach si úplné NIČ...
Pane bože, toto snáď ani pravda nemôžem byť. To dufam nemyslis vazne co si tu napisala. Niektoré ženy sú fakt tupé
Gratulujem k výberu 😂😂
Jednoznačne zabezpečiť tehotenstvo, dieťaťom sa to určite zmení,ako mávnutím čarovného prútika.
Slušne povedané si trúba. Na to ze máš 27 rokov veľmi nerozmyslas.
Toto snad ani pravda nie je. Kriste. Nevies co si mas mysliet ? Vazne ? Vazne ? Estw si nechaj dieta spravit. Popros ho o odpustenie a tak. Ved to je normalka, ze ta dobil. To z lasky.
Akoze prepac za ustipacnost ale vazne? Zablokuj ho. Vymaz ho zo života. Nekontaktuj ho. Nejaka infekcia je tvoj najmensi problem. Problem je on. Dobil ta. A co, ze je policajt treba to nahlasit. Alebo ked sa bojis odist od neho a nie tu polemizovat o tom ci nejaku ma. Chcrs fakt skoncit mrtva v nejakom vreci bohvie kde ?Bloknut. Vymazať a nekontaktovat.
Mykoplazma nadavky bitie ponizovanie a financne si to zastresujes, vazne? Asi by som aj lepsie vedela investovat cas peniaze a emocie…celkom vazne, nohy na plecia a co najdalej, vymazat, bloknut a najlepsie zmenit aj priezvisko…
@chrumka333 joj také jej nepíš 🫣 z autorky mám pocit, že je schopná si s ním fakt urobiť dieťa a bude dúfať že sa ten chuj zmení
rozhodne si najprv prelieč tú mykoplazmu a potom rýchlo upaľuj na psychiatriu, pretože to v hlave fakt nemáš v poriadku. Takého chlapa by som sa nedotkla ani trojmetrovou tyčou a ty tu splietaš o láske
Toto čo je za text 😃😃😃 piate cez deviate, úplne mimo 😃😃
@danica2711 neviem ci manipuluje len so mnou tak alebo aj so zenou tak manipuloval a s inymi dievcatami
@ns994 on by dieta nechcel , povedal ze to je velka zodpovednost a vzdy si dava pozor … Ze to urcite nie
Pre boha,dievca,tebe niet pomoci…
@ns994 Chcela som ho nahlasit a on sa mi len smial aj a smial sa ako placem … O 5 hodin nato som sla domov na Svk nemala som viac kde zostat a mala som ho v noci nahlasit . Uz raz sa stalo ze ho chytila policia aj ked je kuklac pretoze sa pobil v krcme lubi si vypit to bolo v 2017 .. Ale v krajine skorumpovanej to moze prejst dokonca ho este aj povysili
@lilope ale ja som napisala pravdu ako to je …
viem ze je nasilnicky manipulator :( a ze nikdy neviem na com som