Žiadny menzes

lenka398
19. sep 2022

Dobrý deň minulý rok v decembri som potratila asi cca 5-6tt srdiečko nebolo ešte vidno, potom cca 2 mesiace som sa normálne čistila ( mám nepravidelnú menštruáciu) cca v máji som išla ku gyneko lebo mi zase meškali ale dal mi vyvolavacku pozrel že je všetko v poriadku tak som dostala asi na 14den. Fakt boli mierne slabulinke povedal že porucha. Ok.
Júl august vôbec nič iba cca 2 dní na papieri slabulinko ružová krv fakt skoro vôbec nebola vidno. Teraz je september aj testy som si robila lebo mi nebolo dobré a nič. Zase aj brucho bolí aj klasické predmenstruacne bolesti. Máte niekto skúsenosť alebo neviem čo robiť? Zase nech ma pozrie a zase vyvolavacky?

luccija
19. sep 2022

@lenka398 hormonalny profil by bolo treba spravit.Mozno mas PCO

lenka398
autor
19. sep 2022

@luccija ďakujem zájdem na vyšetrenie

janetinka27
19. sep 2022

@lenka398 ahoj, neviem kolko mas rokov, ale bolo by dobre nastavit riadny cyklus

lenka398
autor
19. sep 2022

@janetinka27 ahoj 29, ja mám od začiatku nepravidelný cyklus, keď som brala antikoncepciu vtedy mi chodila presne ako hodinky inak stále nepravidelný

janetinka27
19. sep 2022

@lenka398 a zistili ti o aku poruchu sa jedna? mavas ovulaciu? videl niekedy dr cez sono zlte teliesko?
pri antikoncepcii je cyklus pravidelny, ale to je umela pravidelnost. dolezite je ako fungujes prirodzene

marticka85po
19. sep 2022

@lenka398 antikoncepcia len prekryje problem.akonahle ju vysadis tak budes mat menzes taky aky bol predtym. Ja mam 36 a tiez mam take problemy ako ty, od 12tich rokov.Mam PCOS. Rozhodla som sa hormony nebrat. MS alebo pride alebo nepride. Ak chces cyklus ako hodinky, budes musiet brat antikoncepciu alebo ine hormony.podla toho co telu chyba

lenka398
autor
19. sep 2022

@janetinka27 nie na sone nevidel nič iné testy nerobil.antiku som brala asi cca 7 rokov dozadu. A odvtedy to neriešim.

lenka398
autor
19. sep 2022

@marticka85po uvidíme no skúsim ísť na vyšetrenie a uvidíme 🙂

janetinka27
20. sep 2022

@lenka398 ano, treba to riesit, hlavne progesteron. bez neho neotehotnies a bez neho sa ti nebude spravne odlucovat sliznica, co je velmi dolezite pre tvoje gyn zdravie

lenka398
autor
20. sep 2022

@janetinka27 ďakujem 🙂