Ahojte som krátko po pôrode prestala som už krvácať teraz už akoby iba špiním ale strašne to zapácha, tak zvláštne velmi. Neviem čo to zomňa ide je to take bledoružové a neviem či ten zápach je v poriadku či sa len čistim ešte alebo mam nejaku infeckciu. K dr urcite pojdem no chcela by som vediet či to teda moze zapachat tie vylucujuce sa tekutiny . Dakujem
Je to ok. Ale ten smrad bol fakt hrozny 🙂 Mne sudeda v porodnici povedala, ze nech sa nebojim, ked to bude smrdiet. Ze jej sa ten smrad nezdal, tak utekala k doktorke. Ta ju pozrela, ze je to OK, ale ze to vysetrenie hned po porode bolo strasne. Tak ma varovala, ze to nemam riesit.
@erikad82 fuha ale ved to je tak hrozne ze si nemôžem dať ani šaty ani kraťasy predpokladam ze aj cez leginy by to razilo..teda nechcem byt nechutna pardon ja len aby ste si to vedeli predstavit. A teda nromalne sa umyvam hej niesom žiadna špindira. Len dnes mi to tak zacalo smrdiet najprv som čuchala dieťa či sa nepototo a potom som si uvedomila že preboha🤣🙈🙈
Ano, dva porody a vzdy ten silny neprijemny zapach 😂 ale teda ja som netuzila po satach ani kratasoch, to ta obdivujem 😂 nebojj, prejde to, tvoje telo ma za sebou 9 mesacnu makacku, tak bud k sebe laskava ❤❤❤
ano, smrdela som si nekonecne. A to som bola v sprche min. 10x denne
Detto. Tiež som si smrdela ako tchor. Našťastie to dlho netrvalo u mňa.
U mňa to trvalo vyše roka 🤦 hovorím gyn že nie som v poriadku urobila mi vyšetrenie ster a všelijaké odbery všetko bolo v norme. Nešla som s tým hneď po šestonedelí tak asi ju po roku nenapadlo že to môže byť toto ešte z pôrodu. A ja som o tom Nevedela pri prvej dcérke sa mi to nestalo. Tak ďakujem už aspoň viem čo to bolo 🙂
@sunny8 preboha tak to akoze na intimny zivot mozem zabudnut? Alebo da sa to vobec nejak riesit? Ako si to potom.doriesila?
Jemine,teraz som si spomenula,jak som sa zlakla po porode asi 3 tyzdne,ze sa mi rana po nastrihu rozpada abo co 🙈 vies cim to bolo?repikove obklady a oplachy som si robila,a jak zeny radili,po kazdom moceni a kazdej sprche oplachnut repikom...hned ako som s tym prestala,prestala som smrdiet...
@tani777 ja praveze nerobim nic take normalne umyvam lactacydom☹ len teraz ma to zacalo este aj štipať pri umyvani tak bohvie
Tak teda uz len cistu vodu,tak casto ako sa da a vetrat vetrat vetrat..ja vzdy,ked mi mala zaspala,alebo ju mal muz,som sa aspon oplachla zdola,dala pod seba podlozku a vetrala...
No ja som od tehu žiadny intimny život nemala 😂 už to je dva a pol roka 🙂 mne to nejak "zmizlo" ale to som pracovala hlavne na ociste zvnútra. Riešila som si problémy ktoré som v sebe niesla ono to nemá len fyzicky pôvod 🙂 celkovo tie ženské veci sú vždy skryté vo vnútri
Neviem ja som z toho mala depky v nemocnci a dostavala som injekcie na rychlejsie stiahnutie maternice. Vola sa to lochie alebo ocistky. Poslali ma dokonca na sono a robili mi velmi " prijemne" vysetrenie asi dva dni po porode 🤦. Nakoniec, ze je to ok, ale este taky mesiac som to citila. Ked sa to odplavilo von bolo po zapachu, ale je to nerpijemne. Ja ako prvorodicka som sa toho dost zlakla a citila som sa riadne spinava aj napriek tomu, ze som bola 20krat za den v sprche.
tak ja Ti napíšem moju skúsenosť.
To, čo hovoria maminky vyššie je pravda, ale mne to po dvoch týždňoch prešlo do zápachu, ktorý bol akoby "rybacina". Prepáč, neviem to lepšie popísať 😀 a k tomu ma miestami aj svrbela rana, čo je ale tiež mätúce,lebo ona keď sa hojí, miestami trošku svrbí. Nezdalo sa mi to a šla som ku gynekológovi a ten mi spozoroval infekciu. takže som dostala čipky, ktoré som zavádzala pred spaním. To teda nebolo nič príjemné tak čerstvo po pôrode.
Ale musím povedať, že mne ten zápach prešiel po šestonedelí pri prvom pôrode a po druhom po cca mesiaci. intímny život som po prvom pôrode začala hneď po šestonedelí, pri druhom pôrode po 3 týždňoch, nakoľko som nemala takmer žiadne poranenia vďaka masírovaniu hrádze doktorkou. Takže nemusíš sa báť, že to bude trvať nejak extra dlho. ako vidíš, nemusí 🙂 držím palce
Ahoj! áno telo sa čistí,mne to prešlo až po takmer 2mes. po každom pôrode...