Ženské ťažkosti

sally19
26. júl 2022

Ahojte🙂 potrebovala by som pomoc. Asi pred pár dňami mi začali bolestivé ťažkosti s vaječníkami, taktiež som mala nafúknuté brucho, cítila som sa ako pred menštruáciou. Tak som myslela ze to je len predmenstruačný syndróm. Do tohto chcem dodať ze menštruáciu som nemala niekoľko mesiacov kvôli nízkemu estrogénu. Bola som rada že možno po mesiacoch ju dostanem ale od včera som začala mať iné ťažkosti. Začala som cítiť akokeby pálenie pod bruchom na bokoch, v blízkosti vaječníkov. Podbruško mam stále nafúknuté a už druhý deň som nemala ani stolicu. Ktomu sa dnes pridalo ešte pálenie pošvy. Naozaj netuším čo to je, ale ku gynekológovi určite chcem ísť. Veľmi sa bojim.Chcela by som sa spýtať či by mi nevedel niekto zatiaľ poradiť čo by to mohlo byť ak sa do tohto naozaj rozumie🙂 vopred ďakujem
za odpoveď.

luccija
26. júl 2022

Zapal vajecnikov, mykoza?urcite chod k lekarovi
Krize Ta nebolia?

sally19
autor
26. júl 2022

@luccija Cítim aj kríže, skôr taký tlak . Len nechápem čo s tým má spoločné zápcha:(

nwnw
26. júl 2022

@sally19 ja mam taketo stavy PMS. Pomaha mi trochu pyridoxin

miankass
26. júl 2022

@sally19 Take veci treba riesit z gynekologom, on vie tvoje zdrav.tazkosti ake mas, tu mozno sa zhodnes s niekym ze to mal podobne ale vobec to nemusi byt to co mas ty. Cize zajtra rano hned volaj.