Ženské problémy

7. sep 2022

Ahojte. Po xy rokoch sa ku mne dostavili ženské problémy. Hoc nemám sexualného partnera pobyt na kupalisku mi nespravil dobre. Samzorjeme zacalo mi to častým močením, svrbením, žltým vytokom - za celý víkend. Vcera som bola na gynde, doktor ma pozrel, predpísal mi fuomizin čipky a macmiror krém. Sice je pravda, ze za ani nie deň liečby čakať výsledky, ale ten klitoris je dosť napuchnutý teda je to iba na pravej strane boli to tam svrbi a páli. A idem sa zblázniť, snáď ide iba o mykózu a baktérie a nie nič vazne, mali ste to ? Vďaka.

alex5896
7. sep 2022

Ano a vela krat az tak ze mne fuomizin a este macmiror/tablety nezaberarali....macmiror maju pomensi ucinok az na piaty den bol ustup....u mna je topka polygynax dam tri tablety a uz citim ulavu....moja skusenost a mala som tychto problemov xy ....a od vonka kremy ziadne nepomahali 🙄 hlavne nejedz sladke a mne aj pomohlo nejest biele pecivo

fantinka
7. sep 2022

Ano, nejedz sladke a biele pecivo, to zhorsuje kvasinky. Mne velmi pomohol aj rosalgin, ten vyplach z lekarne, mozno k liecbe od dr skus toto a ulavi sa ti, kym zacnu zaberat lieky.

annnna18
7. sep 2022

Vydrz, lieky ti zaberu len iche este beries kratko 🙏

peta2202
7. sep 2022

asi tak nejak este by som pockala, pokial poriadne zaberie tato liecba, ktoru ti nadstavili

autor
7. sep 2022

Ďakujem pekne.. cez víkend som nechcela ist na pohotovosť s tym, v pondelok neordinoval.. rosalgin mi tiež odporucil.. len ked to svrbo palivo bolí to je hrozné... Posledný den na kupku a uz je zle :(

fantinka
8. sep 2022

rosalgin mne velmi pomohol, ulavi.