Ahojte. Po xy rokoch sa ku mne dostavili ženské problémy. Hoc nemám sexualného partnera pobyt na kupalisku mi nespravil dobre. Samzorjeme zacalo mi to častým močením, svrbením, žltým vytokom - za celý víkend. Vcera som bola na gynde, doktor ma pozrel, predpísal mi fuomizin čipky a macmiror krém. Sice je pravda, ze za ani nie deň liečby čakať výsledky, ale ten klitoris je dosť napuchnutý teda je to iba na pravej strane boli to tam svrbi a páli. A idem sa zblázniť, snáď ide iba o mykózu a baktérie a nie nič vazne, mali ste to ? Vďaka.
Ano, nejedz sladke a biele pecivo, to zhorsuje kvasinky. Mne velmi pomohol aj rosalgin, ten vyplach z lekarne, mozno k liecbe od dr skus toto a ulavi sa ti, kym zacnu zaberat lieky.
Vydrz, lieky ti zaberu len iche este beries kratko 🙏
asi tak nejak este by som pockala, pokial poriadne zaberie tato liecba, ktoru ti nadstavili
Ďakujem pekne.. cez víkend som nechcela ist na pohotovosť s tym, v pondelok neordinoval.. rosalgin mi tiež odporucil.. len ked to svrbo palivo bolí to je hrozné... Posledný den na kupku a uz je zle :(
rosalgin mne velmi pomohol, ulavi.
Ano a vela krat az tak ze mne fuomizin a este macmiror/tablety nezaberarali....macmiror maju pomensi ucinok az na piaty den bol ustup....u mna je topka polygynax dam tri tablety a uz citim ulavu....moja skusenost a mala som tychto problemov xy ....a od vonka kremy ziadne nepomahali 🙄 hlavne nejedz sladke a mne aj pomohlo nejest biele pecivo