Čítam prave na nete. Neviete náhodou niekto kde to bolo? Tiež ma to čaká a chcem sa tej nemocnici vyhnúť.
To sa ti môže v každej nemocnici stať
@laurita285 nie je pravda, veď bežne zmrvia 2 zákroky po sebe 🙄 viď pôrody, žena alebo dieťa zomreli a o krátky čas ďalší prípad...
V prvom rade si treba uvedomiť,že lekár je len človek a nie vsemocny pán Boh. 😉
Kazda anesteza a aj zakrok prinasa svoje rizika a lekar nie je vsemohuci. Organizmus je zivy a kazdy jeden reaguje inak. Takze ano, kazdy vykon aj ten najlepsie prevedeny vzdy nesie rizika, ktore sa prejavia v 1 z 1000 pripadov, napriklad. Takze vzdy to niekto, zial, je...
A je jedno ci sa tyka o porod, tazku operaciu alebo banalny zakrok. Vsetko nesie urcite rizika (az po smrt), ci mensie ci vacsie, ale vzdy tam su.
@laurita285 veď to ale kde to je
@taynee lebo nie každému je príjemné rozoberať svoju diagnózu na MK
@colsami ale tu to zbabral operater
Stalo sa to začiatkom februára. Odvtedy tam zrejme urobili kopec operácií.
@taynee nepochopila si to, ja som mala k tomu všetky info okrem jednej a to že v akej nemocnici sa to stalo
Pri lpk sa to žiaľ môže stať,že poškodia nejaký orgán....moja operátorka vraj pichla niekomu pľúca pritom...ja mam za sebou 3 tieto operácie a našťastie dobre a operovala aj mňa...možno zlý prístup atď to skomplikuje...ťažko povedať
@taynee nie...je to divné inokedy dávajú presne v akej nemocnici čo bolo .
Za mna je na toto super Ustav sv alzbety. Tam to robili ako na pase. Ale riziko bure vzdy
@anita6666 povieme si ked tebe niečo zmrvia alebo u dietata a ty sa budeš nan divat a žiť . a mudr ani len prepač nič , proste stalo sa bodka hotovka, rehabilitacie a všetko taháš sama, ak podaš stažnost max ho preložia ..povedzme si reálne .. prečo nemaju ako v zahraniči proste poistky a ked niečo ide z toho odškodné
ked napr niektoré profesie si vyžaduje zamestnavatel takuto poistku alebo im prispieva prečo by nemohli mat aj mudr
je neskutočne málo doktorov a personalu čo sa spravaju profesionalne a stále sa vzdelavaju ...
Práveže vyplývajúce zo štatistiky máš lepšie ísť tam, kde už niekto na tento výkon umrel, budú viac v strehu. Bizár toto naše zdravotníctvo ale je to tak.