Ahojte priateľ má zelený vytok aj trenky od toho berie antibiotíka ale vytok pretrvava ..mal sex so ženami keď sme sa rozišli nechránený môže to súvisieť? Bolelo ho na začiatku aj pri moceni a teraz nič ale vytok je aj trocha krvi dnes mal..pôjdeme znova k Dr..mate skúsenosť?
Dúfam že nie pohlavná choroba.
Ty si tak naivná, alebo úplne hlúpa? Dievca zlate, drž sa zdravého rozumu a daj si poradiť a rozhodne s ním nesexuj !!!!
Nechcem Ťa sklamať, ale pohlavnú prenosnú chytil na 100% podľa toho, čo píšeš. Takže urýchlene k lekárovi a ty si od neho drž odstup a žiadny sex ani s kondómom.
Kvapavka...?
@katuskamala1 ochhh:(
@lisacka1 no ved pozri si priznaky... nie som lekar,ale to bude naozaj na sto pro pohlavna choroba... nie je ina moznost
😅 čo téma to perla, ja tu dnes už dávam výpoveď...
Hnus. A to nehovorim o tom vytoku - to je na ine slovo
@dharmasanata dneska dobre ide 👍👍👍👍 som tu celý deň zavesená,lebo umieram. 🤣🤣Sa tu sulam.
@koniarova
@dharmasanata
Tam anál, tu nezodpovedný trtkoš a naivná partnerka. A prázdniny ešte len začali. Tu sa tieto dni ešte pobavíme.
@lisacka1 zajtra hneď k dermatovenerologovi, a aj ty sa budeš musieť dať otestovať. Veľmi pravdepodobne pohlavne prenosná choroba, možno kvapavka.
Neverim ze toto sa naozaj pytas vazne
@lisacka1 tak ti poviem, aj deti ked maju sople zelene, nie je to dobre… antibiotika berie na co?
Aké antibiotiká? Veď si ich vygoogli, na čo sa predpisujú. Zapoj trochu mozog
@lisacka1 to je priznak kvapavky pohlavne prenosnej choroby
dufam ze s nim nespis
tie ATB berie na kvapavku
@mamina7070 Spala s ním bez kondómu a teraz s kondómom. IQ dážďovky.
Zacali prazdniny...😀
Samozrejme, ze to moze suvisiet a ocividne aj suvisi, ked sexoval kade tade. Predsa zeleny vytok nie je normalny ani vporiadku. ATB ma naco ? Na toto ? Vygoogli ich, ked tak. A ci s kondomom alebo nie nespavaj s nim. Dúfas, ze nie pohlavna ale ono tak asi bude. Nespavaj s nim a neho by som kopla kade lahsie
@mamina7070
@mamina7070 penicilin? Ma predpisany
To bude angína 🤦🤦🤦🤦 žena preboha vážne sa toto pýtaš? Smer lekár hneď.