Zdravotné problémy pro prekonaní genitálneho herpesu

janka14794
29. dec 2023

Ahojte, chcela by som sa opýtať či mala niektorá z Vás po prekonaní genitálneho herpesu aj nejaké iné problémy. Mne sa to prejavilo vysokými horúčkami, zimnicou, o deň neskor som začala pocitovať neskutočnú bolesť mechúra, tak som volala obvodnej, ta mi predpísala antibiotiká na močové cesty. Ďalší deň som začala pocitovať bolesť zospodu, tak som navštívila gynekológa, ktorý ma nebol schopný vyšetriť lebo ma to strašne bolelo, spravil mi len kultiváciu nasadil macmiror a poslal ma domov. O dva dni neskôr som skončila na pohotovosti, keďže tá bolesť sa nedala vydržať. Tam mi diagnostikovali vaginálny herpes, nasadili Herpesin a Fucidin krém. Po doužívaní tie ranky zospodu zmizli, ale zostali mi baktérie, ktoré teraz liečim tým macmirorom. Ale mám problém, že každý deň mám zvýšenú teplotu max do 37,5, každú noc sa neskutočne potím, prezliekam sa aj tri krát za noc a strasne ma bolia nohy. Bola som u obvodnej krvný obraz aj moc mam uplne v poriadku. Tak nechápem z čoho môžem mať stále tie teploty a bolesti. Nestretla sa niektorá z Vás s niečim podobným? Dakujem