Ahojte žienky 🙂 nemôžem uveriť, že konečne po takom čase vidím druhú čiarku na teste 🙂 stále tomu nemôžem uveriť. Ale poďme k veci viem že ma tu niektoré zjazdíte ale na gynekológii som nebola asi 10 rokov. Moja stará doktorka sa presťahovala a moja zdravotná karta sa stratila obvolala som už celú nemocnicu. Kedže sme sa snažili a nedarilo sim zháňala som nejakú doktorku a keď sa mi to konečne podarilo tak mi povedala že mi novú kartu založiť nemôže. Na ep dôvera neuvádzajú žiadného môjho gynekológa tak chcem Vás poprosiť o radu čo teraz ? Naozaj mi nemôzže založiť novú kartu aj keď prešiel taký dlhý čas. Proste teraz už vyšetrenie potrebujem a budem kľudnejšia keď to bude čím skôr ďakujem vopred za každú radu 🙂
@raja95 no jedine to že musím zistiť kde som vedená tak ja už neviem... a prečo ? Sama neviem ta spomínana doktorka ktorá sa presťahovala to je asi tak 5 rokov do zadu aj vtedy som obvolala celú nemocnicu a teraz som to po rokoch skúsila zas ... a nejako sa mi to nechcelo ďalej riešiť žiadne problémy neboli tak som nemala potrebu asi ... fakt sama si to ani neviem vysvetliť 😂
@misinka1234 Ja som takto pred mesiacom riešila neurológa a keď mi vypisoval môj obvodný doktor výmenný lístok tak som sa ho pýtala, že kde mám ísť lebo moja doktorka odišla na druhý koniec republiky, povedal že po 5 rokoch môžem ísť komu chcem, len nech si to obvolám a tak aj bolo. Našla som si iného doktora, ktorý mi nanovo porobil vyšetrenia a vybavené.
My sme mali v rodine niečo podobné, švagriná rodila v jednej nemocnici u svojej gynekologičky, pôrodnica sa časom zrušila, gynekologička odišla na materskú, tiež sme potom zháňali na sekretariáte nemocnice zdrav. dokumentáciu, ale nenašla sa...nový gyn. založil novú kartu.
@martul aj úplne novú kartu ? No super tam kam chcem ísť nedvíhaju zajtra mám voľno tak si to vychodím 🙂 ďakujem
@salamistka super ...super ďakujem 🙂
preco nemoze zalozit novu kartu? asi to nie je rovnaky pripad, ale mne sa takto stratila karta u zubarky ked koncila a prehadzovali sa pacienti kade tade. tak neostalo nic ine, len mi novy zubar musel spravit novu kartu.
A na vuc nevies zistit kto prebral ZD po doktorke, ktora sa odstahovala? Niekto ZD prebrat musel, mali by Ti dat info...
s tym zalozenim karty, tak to je nejaka somarina... Skor sa asi boji, ze si este u niekoho kapitovana, a boji sa ze nebude mat platbu🤦♀️
@misinka1234 áno.
@misinka1234 Kontaktuj svoju zdravotnu poistovna, popripade pozri si v applikacii, komu odchadzaju mesacne pausalne platby.
Ak tam nie je uvedeny dr, treba kontaktovat VUC. Karta tam musu byt v archive.
@misinka1234 kartu si daj do hľadať v archíve VÚC, tam idú karty zo zrušených ambulanvii
@misinka1234 zavolaj na VUC-ku, oni budu vediet, kde je tvoja karta