Zažili ste už sexuálne obťažovanie?

verejnostproti
28. nov 2023

Sused

My mame o dve brány ďalej suseda… A idem domov (to sa stalo viackrát) má presklenny balkón a on nahý tam stojí ( už ti asi dôjde čo robí) kuká po ženách na ulici jak ideme domov… Idem do obchodu stretnem ho na ulici a s takým nechutným pohľadom na mňa pozerá a to isté aj na iné ženy čo som ho videla proste na grc. A to som šla domov aj so sestrou párkrát a trz vysvetli jej čo tam tej sused robí . Ja bývam na konci bloku čiže od zastávky musím prejsť celý blok, a on rovno v strede ma balkón a celú cestu az do mojej brány na mňa pozerá.

mane01
28. nov 2023

@verejnostproti treba ho nahlasit

klarissa25
28. nov 2023

Včera biela dodávka dnes toto ???? Ešte ta nezablokovali?

jana_eyre_2
28. nov 2023

Áno zažila som nespočetne krát.. treba volať políciu..

rebrambora
28. nov 2023

Ja by som si ho zacala natacat.

verejnostproti
autor
28. nov 2023

@klarissa25 Vystupujeme ako Verjenost prti ( komunita proti sexuálnemu zneužívaniu a obťažovaniu na Slovensku ) tieto príbehy sú od anoýmnich ľudí ktorý sa rozhodli tieto príbehy s nami zdiľať. Na modrom koníkovi pridávame príspevky preto aby sme zistili názor ľudí na túto problematiku

lindous
28. nov 2023

Ak je tvoj cieľ taký, ako je odprezentované v profile, očakávala by som príspevky týkajúce sa osvety, ako sa zachovať, ako sa brániť, že nie je hanba o tom hovoriť, kde je možné konkrétne vyhľadať pomoc, či už psychologickú alebo právnu, podporu a nie len príspevky na vyvolania diskusie (áno, diskutovať o tejto téme je dôležité, ale či toto je ta správna forma…)

verejnostproti
autor
28. nov 2023

@lindous
Ďakujeme za spätnú väzbu. Určite budeme zdieľať príspevky, napríklad o tom, ako sa zachovať v takejto situácii, ako vyhľadať pomoc a podobne. Táto problematika je veľmi vážna, a budeme sa snažiť všetkými našimi silami pomôcť obeťiam.

diewcatqoo
28. nov 2023

Ano, zazila som velakrat. Niekolkokrat sme volali policiu a nevyriesilo sa to.

petamich
28. nov 2023

nie nezazila som nic podobne nikdy

h2
28. nov 2023

Narodila som sa a vyrástla v Bratislave a mám, bohužiaľ, celkom dosť takýchto podobných zážitkov, dokonca aj oveľa horších, než holý chlap na balkóne.
Keby som bola na mieste ženy z tohoto príbehu, asi by som vytiahla mobil a začala ho natáčať. Neviem, či zavolať policajtov pomôže, lebo on je doma a keď by ich videl, tak by určite zaliezol a obliekol sa.

beataxxx
28. nov 2023

Neviem či je na toto nejaký paragraf, že stojí vo svojom byte za zavretými oknom vyzlečený-ten presklený balkón ma sklo až dole? Možno ma nejaké spodare a tie nevidieť….ved balkón ma zábradlie……alebo je mu vidieť všetko?alebo býva na prízemí?

mikadooo
28. nov 2023

@verejnostproti však zavolám na políciu, nech sa prídu tiež pozrieť 🤷. Problém vyriešený raz dva 😉.

janedoe
28. nov 2023

Zial velakrat.

evivb
28. nov 2023

@verejnostproti ano, raz mi chytil zadok jeden pan z vedlajsej bytovky, ked som isla vedla neho na chodniku. Z reflexu som mu dala box do tvare. Nic na to nepovedal, a ani ja. Bol ale prekvapeny. Odvtedy ked ma uvidi, tak sa na mna nepozrie.

misters
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sevrin
13. apr 2024

Neviem či polícia by mala právomoc zasahovať, však predsa nemôžu zatknúť človeka len preto, že sa na ulici na niekoho pozerá, to kde sme? A na svojom balkóne môže robiť čo chce, pokým nič nekoná v rozpore s dobrými mravmi. Teda nahý tam môže stáť, ale pokým nevidíš že pred tebou onanuje alebo ti aspoň neukazuje čo tam má za kladu, tak na polícii nevybavíš nič, akurát tak dohovoriť mu môžu.