Zažili ste pri preventívnej prehliadke a cytologickom vyšetrení, že vám výsledky ukázali nález?

22. jún 2022

Prepáčte za otázku, ale zaujima ma to. Mám len 23, čiže nepredpokladám nález. Teraz som bola na preventívke našla mi myóm, ale nič závažné.
A robila mi aj cytológiu,tak ma to tak zaujalo, aké mate vy skúsenosti z týmto vyšetrením.
Hlavne také mladšie.

sara07
22. jún 2022

myom sa môže vstrebat , tam cytologia ak je ok tak je ok, smutné že ti to nevysvetlila , hlavne nevynechaj dalšiu prehliadku

autor
22. jún 2022

@sara07 pýtala som sa jej zrovna na vstrebanie, lebo podľa nej mi tlačí tuším na sliznicu, tak mám veľmi silné krvácanie cez MS kvôli tomu, a povedala mi, že po prechode z tým už určite nebudem mať problém

evelynmozagalega
23. jún 2022

Keď som mala 23-24, vyšla mi dosť zle cytológia. Nasadila som Wobenzym, chlorelu, spirulinu, probiotiká, na tampón tea tree olej, aloe, chodila som každé tri mesiace na kontrolu a už mám 9 rokov pokoj, všetko sa našťastie vyliečilo a cytológia vychádza vždy dobre. S myómom nemám skúsenosť, ale čítala som, že existujú rôzne doplnky stravy a iné veci, ktoré toto vedia riešiť až to úplne zmizne.

bykaterina
23. jún 2022

Myom sa sleduje ak Rastie musí sa operačné odstrániť alebo podľa toho aký je a kde záberu aj lieky na to ale nemusia žiaľ.

autor
26. jún 2022

@bykaterina mne zatiaľ naň nedala lieky, iba od bolesti, a na zmiernenie krvácania pri MS... lebo posledných 5 cyklov je pre mňa ako za trest. Ani s deťmi mi nemá vtedy kto pomôcť (2,3 roky), tak dúfam, že aspoň toto zaberie

bykaterina
26. jún 2022

A nemáš aj endometriózu? Na to je špecialita dr Bielik Tibor v banskej Bystrici

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
26. jún 2022

@bykaterina neviem. Na to ma nevysetrovali, pokiaľ viem

bykaterina
26. jún 2022

Tak Treba ísť obehať dr a hľadať príčinu bolestí

loliki
26. jún 2022

A čo Ti dali na zmiernenie krvácania? Bileik mi vybral myóm, je veľmi šikovný.