Ahojte, potrebovala by som poradiť, idem v sobotu na dovolenku a samozrejme, že sa mi omeškala menštruácia, ešte sa mi nespustila takže na dovolenke sa jej nevyhnem. Kúpila som si Ascorutin s tým, že by som si ho dala cca po 4 dňoch menštruácie, zastaví mi to krvácanie? Nemáte skúsenosť?
@matullienka prvé tri dni mám silnú a ďalšie cca 4 dni už slabú
Ja by som ho začala užívať hneď a pokračovala aj počas dovolenky. Každé telo reaguje inak - možno budeš mať posun, možno budeš mať iba miernejšie krvácanie.
Ja užívam nadmieru vitamínu C a s tampónmi si užívam dovolenku. Už som si zvykla. 😀
Ak si chcela posunúť, tak si si mala dať predpísať norethisteron - treba začať užívať 3 dni pred očakávaným začiatkom.
Ešte spomeniem, že mne sa to vždy dobabre tak, že vždy sa mi to posunie tak, aby som mala na dovolenke pri mori, zákon schválnosti u mňa dokonale funguje. Dostala som na dovolenku v marci, teraz budem mať a tým pádom aj v auguste.
nie Ascorutin posilni cievne steny, ale krvacanie nezastavi
urcite nezastavi uplne (vlastne bohate skusenosti s ascorutinom)
@leni1977 nie , určite pýtať od lekára Noretisteron...
@luccija
@micusa2222 už nestíham, ale teda možno si ho pôjdem dať predpísať pred augustovou dovolenkou
@leni1977 určite, hneď zastaví krvácanie, na dovolenke budeš mať pohodu, akurát po vysadení ti troška posunie ms...
No ja ho beriem kvôli cievkam a menzes mi teda nikdy neskratil.
@michaela329 ani dcére veru nikdy nestratil, akurát nemala tak veľmi silné krvácanie
@leni1977 záleží aku má mavas, ascorutin dcére nikdy nezastavil maximálne zmiernil a toho brala 3x2 tabletky za deň