Ahoj žienky, vždy som mala nepravidelnú menštruáciu, no posledné mesiace to bolo ok. Dnes som opäť dostala nečakaný menzes a v pondelok ma čaká chirurgicky zákrok. Ak si hneď nasadím norethisteron, zastaví sa mi menzes? Nemám s tým moc skúsenosti, preto by som bola vďačná za akúkoľvek radu, ako docieliť aby mi skoncili behom dvoch dní😔
zastaví určite, ja som ho uživala na zastavenie menzesu, ked sa mi nedalo zastaviť krvacanie...ale svojvolne by som ho nenasadila, skus zavolať gynekologičke čo ti ona odporučí...
@sonulik2015 podľa mňa zastaví ale tento liek mi neskutočne rozhádzal hormóny a dalšie dva mesiace som trpela depresiou a akné. pravdaze kazdy je iny takze to nemusi byt tvoj pripad. drzim palce🥰
Ahojte dala som si jednu tabletku norethisteron ale zacala som mat myslienky ze co ak som tehotna. Mohla by aj jedna tabletka daco ohrozit?
@elizabethgrant ja mam to iste,brala som 10dni,lebo som veľmi krvacala a potom do 3dni by mala prísť menstruacia ,zatial iba spinim a som nervozna a akne ani nevravim,nikdy som akne nemala ale kedy pride menzes normálny zase netusim
Zdravím ak by ste tabletky už nepotrebovali rada ich od vás odkúpim
@evittam ja som ho užívala na zastavenie a do troch 3dni sa mi menzes zastavil
@manushka aj ja som to takto brala
@evittam aj zastaví
@manushka ahoj beriem 4den norethisteron na zastavenie a to krvácanie je horšie tak neviem,vieš mi poradiť
@semancikova ono by sa to malo postupne zastaviť uz
@semancikova no mne zastaví vždy do 2-3 dni, tak neviem asi je tam nejaký iný problém,na ktory tento liek nereaguje ak sa krvácanie nezastavilo ani nezmenšilo ale naopak je silnejšie..toto už musíš konzultovať s gyn.
@sonulik2015 Nie. Norethisteron je na oddialenie. Ak sa ti raz spustil už to musí ísť von. Ty nemas gynekologa?