Zaškrabla som si znamienko

keremiova
5. máj 2020

Ahojte. Dneska som si omylom zaskrabla znamienko v priemere 1mm. Pred poskrabnutim ma obcas svrbievalo. Ked som si ho poskriabala vela krvi netieklo a zatial je vsetko vpoho. Myslite ze je to vazne? Co mam robit?

sapetka
5. máj 2020

@keremiova no znamienko by memalo svrbiet. Skus ist ku koznej tak o 2-3dni

keremiova
autor
5. máj 2020

Skusim. Mimochodom tu je foto toho znamienka:

lindusss2016
5. máj 2020

@keremiova urcite to bude v pohode, vobec nemusis stresovat, daj si skontrolovat, ked pojdes najblizsie ku koznej

keremiova
autor
5. máj 2020

Dakujem. Termin mam az na september tak snad to bude vpohode. Nie kazde znamienko moze byt zle. Navyse som sa docitala ze pokial sa to znamienko vpohode zahoji a nemeni svoj tvar, je vsetko vpohode. Horsie by to bolo keby sa mi tam ze vraj objavi flak

lindusss2016
5. máj 2020

@keremiova nestresuj, melanom sa tam nevytvori za tyzden, ani za dva. Taketo mini znamienko s ohranicenymi okrajmi je uplne v pohode. Mne mala zaskrabla na chrbte do krvi o dost vacsie, ani som o tom nevedela, len som si potom nasla chrastu a je to ok

keremiova
autor
5. máj 2020

@lindusss2016 naozaj dakujem. Som velka stresistka co sa takychto veci tyka :D

lindusss2016
5. máj 2020

@keremiova rozumiem, clovek sa vyplasi, ale ozaj to bude ok 🙂 ja som si ako decko zaskrabla moje najvacsie znamienko o hrdzavy drot 🙈 hned som sa rozplakala, lebo som myslela, ze umriem 😁 k ziadnemu dr ma nevzali a je tomu uz asi 25 rokov 😁

pink_lady
5. máj 2020

moj krpec si mesaic dozadu rozskriabal znamienko tak ze ho mal cierne cele, znama kozna kazala natierat framykoinom tyzden a krasne sa to zahojilo...no trulo maly si ho v nedelu rozskriabal zas, zas natierame snad sa znova zahoji. nie je to sranda, ale toto tvoje vyzera uplne v pohode, sleduj si ho casom a v tom septemrbi ho ukaz dr, ak by sa nejak napadne vyrazne zmenilo, tak skor

keremiova
autor
5. máj 2020

@lindusss2016 😂 A velmi dakujem za pomoc🙂

keremiova
autor
5. máj 2020

@pink_lady Joj, chudak. Snad sa mu to teda zahoji. Inak dakujem za radu🙂