Zarastanie chlpov

10. nov 2021

Žienky,máte problém so zarastaním a rastom chlpov aj tam kde nemajú byť? Veľmi mi to berie zo sebavedomia. Ak ste tu nejaká, napíšte...ja vám pošlem správu. Potrebujem vedieť,že v Tom niesom sama.
Ďakujem a prajem pekný večer ❤️

janai1
10. nov 2021

Hm a kde by akože tie chlpy nemali byť podľa teba?

dadis
10. nov 2021

Je len malo miest na tele, kde chlpy nemaju rast, napr. dlane 🤔

autor
10. nov 2021

@janai1 myslím tmavé,hrubé chlpy, nie tie jemne svetlé 😉určite nie na bruchu, krížoch,zadku...

jankasamulko
10. nov 2021

Tiez som si trapenim za toto presla. Do tridsiatky som nemala na sebe ani kratasy a ani plavky. Vekom som to zacala brat inak. A velmi mi pomohla philips lumea. Na nohach mi uz rastu len riedko a nezarastaju. Ked som si ich trhala epilatorom to bol masaker. Najmä so zarastanim. Musela som ich vyberat ihlou. A aj tak som mala stale bodkave nohy. No ziadna slava. Teraz som spoko. A to ze mam jemne chlpky na bruchu, chrbte a vlastne vsade uz radsej nevnimam aj ked ma velakrat na kupku napadne ako ma asi vidia ini, ako to vnima priatel ... Ale uz som s tym zmierena daleko viac ako kedysi. To bolo slz a podcenovania, sledovania inych bab ci to maju lepsie ako ja. Aj ked vacsina maju 🥺. Co uz...

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petulda333
10. nov 2021

@kittykat22 asi s tym nemas problem,no mh ck mame tak ju chapeme.

autor
10. nov 2021

@kittykat22 keď sa ti nepáči tak sa nad touto témou nepozastavuj...buď rada že nemáš z "chlpov" depresie aj keď si myslíš že ako sa tým niekto môže trápiť... Prajem všetko dobré 🤗

petulda333
10. nov 2021

Ja mam extrem na rukach,maju 3-4cm. Tmave,hrube,takisto na bruchu,zadku ci nad chrbtom. Velmi neprijemne

dadis
10. nov 2021

Daj si vysetrit krv u gynekologa, aby vylucil hormonalny problem. Ja som chlpatejsia tiez, asi genetika. Hormony mam ok. Trochu chlpkov mam aj na ciarke pod pupkom, aj v zadku. Moji partneri to vedeli, depilovala som si to, ale tak no, nie vzdy si dokonala. Ziadny to nebral tragicky. Ved aj oni su chlpati. Podla mna kazdy muz ma chlpaty zadok. Nemala by si sa preto velmi trapit ani mat nizsie sebavedomie. Moj otec vzdy hovoril, ze kde su chlpy, tam je chuti 🙈. Teda ze chlpate zeny su naruzivejsie.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petulda333
10. nov 2021

@kittykat22 tak bud rada,ja ho riesim 13r a nedari sa

evaachesa
10. nov 2021

Tiež som mala problém s tmavými chlpmi už od mlada...nenosila som ani v teple krátke rukávy a kraťasy už vôbec. V 18tke mi rodičia zaplatili prvú laserovú epiláciu rúk a nôh a neskôr som si to už platila sama čo som si zarobila. Musím povedať že mi to hneď zdvihlo sebavedomie a dnes si na to už ani nespomeniem. Tvoj problém teda vyrieši natrvalo laser ...len to bude chvíľu trvať a teda aj nejaké tie financie treba našetriť. No vždy sú tieto výkony v celkom fajn zľavách takže dá sa to 🙂

sunshine_18
10. nov 2021

Nie niesi v tom sama mam to rovnako a tiež ma to trápi už od detstva

desore
10. nov 2021

@dadis Ma pravdu. Chlpatejsie zeny maju vacsinou zvysenu hladinu testosteronu, tym padom maju aj vacsiu chut na sex.

petulda333
10. nov 2021

@desore u mna to nejak neplati 😀

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petulda333
10. nov 2021

@kittykat22 som rada,ze sa bavis. Ked ho mas,vies kolko to stoji. Nie kazdy si to moze dovolit

evaachesa
10. nov 2021

@petulda333 u mňa to trvalo roky a postupne...riešila som to ešte počas školy kedy som len brigádovala a potom keď som začala pracovať za smiešne peniaze ...vždy sa dá dať bokom a ako vravím majú stále akciové ponuky. Mne to za tie peniaze rozhodne stálo. Už po 1-2 sedeniach je vidieť veľkú zmenu a to v jemnejších a nezarastajúcich chĺpkoch (žiadne bodky), čiže aj toľko by stačilo a údržba by už nebola taká náročná 😁

petulda333
11. nov 2021

@evaachesa len ja potrebujem cele telo a to nesrandujem. Cize aj s nejakou zlavou je ta cena vysoka,ale chcem ist tiez

autor
11. nov 2021

@evaachesa dávala si si laserom odstrániť chlpy aj z brucha a krížoch? Nevysmeju ma? 😁

evaachesa
11. nov 2021

Tak to ťa určite nevysmeju, čosi 😀...ja som si dávala aj intímne partie a teda zbierala som na to pár rokov odvahu lebo som sa hanbila 😂 garantujem ti že tam robia kadečo 😉

evaachesa
11. nov 2021

@petulda333 áno ja mám tiež takmer celé 😂

natty0987
20. feb 2024

@evaachesa ano jasne uberá mi to ba sebavedomí a veľa krát sa porovnával z inými ženami ....ale tak čo už genetiku asi nevplivnim

natty0987
20. feb 2024

@kittykat22 Ako?? Prosim

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz