Ahojte žienky,
Žiaľ som nenašla tému vo fórach, kde sa diskutuje o tomto mieste o chĺpkoch, myslím tam dole, medzi nohami.
Už je to vyčerpávajúce, zarastú, nevšimnem si, začervená sa, zahnisá, bolí a vadí. Potom to si jedine vydenzifikujem ruky a ihlu a snažím sa chĺpok vybrať a potom je dobre.
Nejaké vaše skúsenosti, poprípade, aké žiletky, či krémy, či procedúry používate?
Ďakujem 🙏
@yuukki @cocolino234 dievcata,to ste mali ako klasicke vyrazky, malicke,cervene? Pretože ja mam uz asi mesiac problem s tym, ze sa mi presne v tej oblasti holenia urobia take hrcky ale pod kozou, velke cca 2cm? A nebolia. Udajne ze sa to môže robit aj z holenia, ze ten chlpok zarastie tak komplikovane? 🤷♀️
No tak je šanca, že sa holím zle, ešte som sa neholila v smere rastu chĺpkov, bojím sa, že nevyholím do hladka 🤣🤣 nemám rada pichláče 🤣🤣
@bambulienka25 aký peeling si robíš?
jedine co mne na toto pomaha je pasta z afn italwax, ale treba pouzivat pravidelne
mne skôr zarastaju na nohach
S týmto ako nejaký ten problém nemám, no skôr po dvoch dňoch od oholenia sa proste vyhádžem a tomu teda fatk neviem, ako predísť
Dobrý mohla by som sa opýtať nie je nijako škodlivá ta pasta italwax?,,,,na zarastene chlpy na tvári neublíži mi to ďakujem