Baby, prosim poradte, som zufala. Asi dva mesiace sa mi robia zapareniny v blizkosti perinea a konecnika...uz som vyskusala vsetko volnopredajne, bola som u lekara, dal mi aj atb, antimykoticke lieky, proti kvasinkam a nic nepomohlo, strasne sa to rozsiruje, aj mi brali stery a vraj sa tam nic nenaslo...mam velmi velke bolesti, koza mi neustale mokva, a to si davam aj puder a maste ktore by mali kozu vysusovat...lekar ma musel vypisat na pn lebo uz nemozem chodit ani do prace, take bolesti a zapaly v tej oblasti mam, povedal ze zrejme budem musiet ist do nemocnice lebo si uz mevie ani on rady...nikdy som zapareniny nemala, sprchujem sa pravidelme, nohavicky len bavlnene a oblecenie nosim vzdusne...
Skús ten sudocrem
Sudocrem ale jemnú vrstvu
Na noc ziadne spodne pradlo, aj cez den by som bola bez ked sa Ti doma da
Mne na take zapareniny- okolo konecnika aj pod prsiami pomaha len klasicka rybia mast.Natriet na noc zalozit gazou alebo jemnou papierovou vreckovkou.
@vler presne toto robi, dokonca uz aj pocas dna si dam iba dlhu suknu bez pradla...sudocrem mi vobec nepomohol...
@esterr_ka bola som u lekara a mala som aj lieky na plesen aj mi testy robili ale nic nenasli a ani mi to nepomohlo
Nemáš cukrovku?alebo značnú nadváhu?
Skus tu rybiu masť.
@macekovam nie ani jedno z toho...praveze som dost chuda
@esterr_ka ano je...uz si vazne neviem dat rady...mam v tej oblasti vsetko cervene, rany, velmi to boli a stipe...myslala som si ze atb alebo lieky na kvasinky pomozu ale nic...uz treti mesiac to mam a stale je to horsie
tak uz ti ostava len na tyzden sa cvachtat do mora, slana voda vylieci.
Urob si čaj z replika, namoc gázu alebo očným šampónom v priebehu dňa si z ľahká poprikladaj, aby si to omocila repikom, repík vysušuje rany.
Repika malo byt, mobil dohodil písmenko 🫣. Kúpiš v lekárni repík lekársky, ale aj vonku teraz kvitne aj nám v záhrade.
Fungicidín masť si skúšala ?
A nebude to pridruzena bakterialna infekcia?
Malému veľmi dobre zaberal aj nechtíkovy krém od Weledy z DM Alebo skús ešte Canesten krém
Imazol si neskúšala? Dcére pri zapareninach pomohol ihneď.
@margotka17 toto robim kazdy vecer
@laurika999 ano to som si davala a nic
@simsalabim robili mi stery a vraj som tam bakterie nemala
@zuzakava skusala som aj imazol ale bez vysledku
Mozno by pomohlo si to potierat slabym roztokom hypermanganu.
@egonsk sudokrem som si davala vyse 2 tyzdnov a stale mi to mokvalo...vobec tomu nechapem preco sa to nechce zasusit
nuz mrzi ma to, ale asi babskymi radami z MK ti viac ako doktor teda nepomozeme. Drzim palce, nech sa z toho cim skor dostanes...
sudocrem (na noc len), alebo par minutove namacanie v slanej vode (morska sol) 2x denne by ti nepomohlo?