Zapareniny pod prsiami

16. júl 2024

Baby, tie co mate vacsie prsia a vysucha vam popod prsia podprsenka, k tomu pot atd.. proste sa mi urobili zapareniny a boli to.. nemate skusenost co na to? Skusala som sudomkrem a nepomaha. Podprsenku davam jedine ked idem von, doma teraz byvam bez..

viestta
16. júl 2024

Skus fungicidin mast, ked mas vacsie prsia nemusi to byt len zaparenina ale aj mykoza

sashka22
16. júl 2024

Imazol krém a prípadne cez deň si dávať bavlnenú plienku pod prsia, nech saje pot a používať aj detský púder

simca06022011
16. júl 2024

neveim si predstavit s velkymi prsiami chodit v lete bez podprsenky. Detsky puder treba pouzivat, alebo dezodorant nejaky na to. Ked uz mas bolave zapareniny, tak ako pisu, riadny krem a nie srandicky pre deti. Aj proti plesnovy. Pravidelne natierat a drzat v suchu.
Bola tu o tomto diskusia posledne dni. Sportovu podrpsenku tam odporucali zeny. Ale aj do nej treba riadne napudrovat pod a medzi prsia.

vikusjk
16. júl 2024

Moja babka je dost obezna a medzi faldikmi sa jej tiez takto zaparilo, kupila som jej v Dr.Max taky sprej s koloidnym striebrom a to jej pekne zabralo, plus sme to samozrejme predtym umyli a osusili, az tak aplikovali sprej

anavixy
16. júl 2024

Podla mna lepsie nez chodit bez je mat sportovu podprsenku, tym sa obmedzi potenie aj trenie a zaparovanie pokozky. Pokozka sa ma pri zapateninach vetrat, lenze bez podprsenky sa pod prsiami nevetra, skor naopak. Von potom zaobstarat podprsenku spravnej velkosti, ked ta tie co mas suchaju. No a ako liecbu potom nejaku pastu ako zinkovu mast, imazol, spirideu, nemusi ist len o kvasinkovu infekciu, moze ist aj o premnozene kozne bakterie (nechutny, ale zaruceny sposon diagnostiky, ked ti to mokva a zapacha, natri framykoin a do druheho dna mas pokoj), fajn na vysusanie je hypermangan, koloidne striebro je tiez vyborna vec. Prevencia potom hygiena, casto utierat/vysusat pokozku, mozes skusit puder alebo aj (tuhy) antiperspirant..

autor
16. júl 2024

Nemokva, nezapacha. Hygiena 100%. Nie som typ co chodi bez podprsenky, proste ju vzdy mavam aj doma. Teraz bez len preto lebo ma to bolelo ked som ju mala. Ale von si ju normalne davam. Nic, kupim nejaku sportovu, dakujem. Imazol, framykoin, zinkovu mast aj bepanthen mam doma tak poskusam co pomoze

moname
16. júl 2024

antibakteriálne mydlo (protex u mňa na nohy pomohlo)a antiperspirant

bublinka1426
16. júl 2024

chodim na ostro v istom type oblecenia. a zahoji sa za par dni.

slafi6996
17. júl 2024

Ja by som pri takomto probléme skôr preferovala podprsenku z čistej bavlny, tie športové sú prevažne z umelého materiálu, čo v takýchto horúčavách môže stav ešte zhoršovať.

555doka555
18. júl 2024

Rybia pasta ta je top. Natierať s tym a ani boliet Vas nebude, skoro sa to zahoji.

madielilly
18. júl 2024

Mne pomohol obycajny detsky aviril krem

kamiz57
18. júl 2024

Imazol vám pomôže určite..je ti fajn krém na také veci..😉