Ahojte, snad vam nebude vadit taka anonymna diskusia.
Odkedy som tehotna, mam zvyseny vytok, nestiham menit intimky. Ked som doma, casto sa sprchujem, ale 12hodin v praci bez sprchy robi svoje. Hoci menim intimky, pouzivam vlhke utierky na hygienu.
Mam problem s vyrazkami, az zapareninami v oblasti genitalii, boli to, hlavne pri holeni. Je to namokvane.
Pouzivam sudokrem vecer, ale nepomaha.
Co by som si mohla dat a upokojit pokozku?
Ahoj.mozem sa spytat v ktorom si tt tehu?skus canesten ale porad sa s lekarom akebo lekarnikom ci to mozes uzivat počas tehu.drzim prsty
Skusila som aj neholit. Aj bez intimky, nosim bavlnene nohavicky. Ale aj tak som mokra a kazdu minutu chodim na wc sa utierat, ked nedam intimku, potom sa zle citim, mam pocit, ze to nie len ja vnimam, ale aj okolie, hoci vytok nie je zapachajuci, ale ak dlhsie som mokra, tak je to citit. , . Som v 22tt.
@luciasveckova nemam problem svrbivy, len klasicky vytok v tehotenstve, gynekolog povedal, ze vetrat 😁 vetram ked som doma, ale v robote ??
Tak vyskusaj rybaciu mast na zapareniny.
Asi by bolo dobre to skonzultovat aj s lekarom, ale napadaju ma 2 veci, ktore sa casto spominaju v suvislosti s problemami v genitalnej oblasti. 1) ze intimky mozu zhorsit stav, lebo na rozdiel od bavlnenych nohaviciek nevetraju a nevyschnu tak rychlo ako navlhnute nohavicky a 2) ze sa na urcity cas treba prestat holit. Chlpky totiz pomahaju vytvorit vzduchovu barieru medzi pokozkou a oblecenim. A teda intimne partie sa tak lahko nezaparia.