Ahojte niektoré s podobným prípadom? Syna kojím pomalí 4ty mesiac a viac papa z ľavého prsníka ako z pravého dnes má ten pravý prsník bolel aj na dotyk je citlivý zdá sa mi ako keby žľaza boli 🤦♀️môže to byť spôsobené tým ze z neho menej papa? Býva aj menej naliaty tým pádom. No prišla mi aj už normálna menštruácia tak ci to nemôže byť aj tým. Dakujem za odpoveďe.
Ozaj a nemas aj teplotu? A prsnik teply na dotyk? Ono je to potvora, prist pripadne zhorsit sa to moze zrazu. mne ked sa zapalil, na obed mi nic nebolo, lahla som si s malou spat a ked som sa zobudila, uz som musela maširovat na pohotovost.
Mna bolel cely. Nemohla som sa ho ani dotknut. Bol horuci. Bradvka a dvorec uplne citlivy. Ked z neho mala jedla, mala som pocit, ze zomriem - citila som strasny tlak a palenie. A mojej svagrinej sa zapalil aj ked uz mala velke deti a nekojila
Plus bolest sa tiahla az k podpazusiu
Lanolinovy krem je fajn na citlive bradavky. Mne vzdy zabral. Dufam, ze nebudes mat ten zapal. Je to fakt neprijemne
Urcite by som ho odstrekovala. Aspon pre istotu. Zapalom som si presla , boli to muky a skoncila som na atb. Dnes rano som sa zobudila zase s extra naliatym , jemne bolestivym tak hned som nahrievala, odsavala a uz mi pekne povoluje.