Na mieste holenia ohanbí sa mi urobil vred uz 4tyzdne a nechce zmiznúť., 3 dní dozadu sa mi začal zapalovat vytiahla som stade 2 cm dlhý chlp a pred tým tiež a vred praskol ale sa to stále opakuje na tom istom mieste...Môže byť zapálena vlasovy -chlpovy korienok?..Viete mi poradiť? Alebo ma niekto skúsenosť. Ďakujem
@viestta To som už skúšala.😥
dezinfikovat a davat pozor nech tam nezarasta... ako nahle zarastie bude to stale hnisat a zapalovat sa dookola. Urcite tam zapal je ale z toho zarasteneho chlpu. Nevytrhavaj ho ked ho uvolnis, ale dookola dezinfikovat, osetrovat az kym sa to nezahoji.
@simca06022011 oki 🙂 .. Uz premýšľam ze zajtra pôjdem ku gynekologovi 🤔
@karamelka1234 Švédske kvapky. Mesiac dozadu som sa kúpala a niečo ma zabolelo. Zapálený korienok. Či také niečo. Bolo to značne zacervenané, opuchnuté, okolo koža do ružova. Dala som na to Švédske kvapky - konkrétne malé švédske horké. Dávala som si to asi zo 3 dni, keď som bola doma cez deň. Keď som robila, tak na noc. Za pár hodín bolesť značne ustúpila. Hádam Za 3 dni úplne zmizla a Za pár dní už nebolo pod kožou cítiť nič. Dnes ani neviem, že som také niečo mala.
Ahoj ichtyolová masť 3x denne natierať a koloidné striebro.. chlp nikdy nevyťahuj na silu! Vyhnisá ti sám. Aj ja som mala s tým zavedené , tam ako sú záhyby nohavičiek bože to bola bolesť 😭😁 chvála Bohu už je kľud , a ešte ti poradím nehol sa v protismere rastu chĺpkov a keď sa oholíš nedávaj si na noc nohavičky alebo pyžamo pokiaľ nosíš
@ki_ki2 no ked uz ma 2cm, tak nevyhnisa sam, vzdy som to musela vytiahnut.. inak by to tam rastlo dalej aj dalsi mesiac... vzdy som to vytiahla, hnis vytlacila, betadine a mast ;) ja ked som nemala ichtamol, tak framykoin alebo podobne daco. Podla toho co bolo. Ulava hned, a za par dni zahojene.
Laserová epilácia by mala hneď pomôcť...oslabí ti korienok už na prvý krát...možno by ti stačilo len to jedno sedenie na to miesto a ak nie, tak opakovať. Myslím že za jeden pulz zaplatíš max 5€ alebo tak nejak.
@simca06022011 mne to dr zakázala vyťahovať tak neviem no , každý podľa svojho uváženia samozrejme . Mne to pekne vždy prasklo samé , sama som si to vytlačila raz a mala som dosť ako to bolelo teraz to nechávam radšej tak 😏
@ki_ki2 Ďakujem všetkým žienkam za radu 🙏😊
No ja uz by som si zasla na chirurgiu nech mi to profi vycistia
Fu, drzim palce aby sa to dalo do poriadku, zrejme to nie je nic prijemne.