AHOJTE,, SOM dva roky po sekcii, kratko nato sa mi rana zapalia asi prestydla,, hnisalo mi to ale po 2 tyydnoch sa mi to konecne zahojili,, na rocnej priehladke u gynekologa,mi povedal,ze to nieje zahojene a nikdy nebude,, chceme druhe bbetko a nedari sa nam,lekar mi povedal,ze to je mozno aj tym ze som to mala zapalena a skrz ten zapal mohli nastat problemi,ze vajecniky mohli ostat nepriechodne,,ak do februara neotehotniem ,caka mna laparoskopia ci su vajecniky v poriadku ak nie jedina sanca je umele,, ja dufam ze vajecniky su v poriadku a ze sa nam podari ale velmi sa bojim,, prosim je tu niekdo s podobnym problemok ?? dakujem
@lucia12345 totalny blud.Treba zobrat ster co za bordel v rane je a hned preliecit.Gynekologa nahlasit na urad na dohlad nad zdr,star. lebo toto nieje v poriadku a hrubo ta zanedbal .Rany sa zle hoja s viac. dovodov ako je diabetes alebo rozne infekcie no ziadna rana sa nemoze hojit 2 roky.
ahojte,, ja ranu nemam uz zapalenu,, len ju proste v nutri nemam zahojenu,,podla sona to kontroloval,, a povedal ze sa mi nikdy uz nezahoji a ked som sa pytala ako to je mozne ?ze sa mi nikdy nezahoji tak povedal,ze proste ze ani ruka po zlomenine sa niekedy uplne nezahoji,, povedal mi ze proste je mozne ze ked sa nam nedari ze je mozne ze ten zapal mohol sposobit nepriechodnost vajecnikov,myslite ze to je blbost ze to nieje tym ,ze sa nam nedari ??ak sa nam do marca nepodari otehotniet no vlastne do februara mam ist na laparoskopiu,,
@lucia12345 tvoj gynekolog "trepe" . rana sa zapalila kvoli infekcii, a nema celkom urcite nic spolocne s vajecnikmi. zmen gynekologa, ranu si daj skontrolovat sonom, je isto v poriadku. nie je mozne aby si mala ranu po cisaraku dva roky zapalenu. to co je za blbost?
kolko mesiacov sa snazite bez ochrany o druhe dieta??