Zápal - tabletky zospodu

ivanka0645
28. mar 2022

Dobrý deň, bola som u gynekológa a povedal mi že mám zápal nato mi predpísal tabletky zo spodu a asi po hodine keď si to tam dám zo mňa doslova tecie.. ako keby som sa pocikala.... Tecie zo mňa voda a aj rozpustná tabletka užívam ich prvý krát neviem ci to takto ma byt má s tým nejaká skúsenosť? A beriem aj tabletky na privolanie menštruácie už 2 a pol mesiaca nič

michaelam2
28. mar 2022

@ivanka0645 co su to za tabletky? mala by si si ich davat pred spanim, ked sa uz nebudes hybat

ivanka0645
autor
28. mar 2022

@michaelam2 Dávam si ich pred spaním ale večer sa budím a som cela mokrá a aj od tabletiek... Clotrimazol

michaelam2
28. mar 2022

@ivanka0645 hm tak to je zvlastne...oni sa casom rozpustaju ale ze az tako rychlo tak s tym nemam skusenost...u mna to nastalo az rano a potom pocas dna

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivanka0645
autor
28. mar 2022

@viestta ohh veľmi ma to mrzí :( bože :(... Nie je to duplikatne keďže všade je iná otázka... skus radšej odpoveď tu na to na čo sa pýtam diky diky

petulka2021
28. mar 2022

Veď to je dobre že tečie, to má ten čípok aj robiť, daj si intímku a nevstávaj už na nohy, preto sa to má dávať pred spaním.

ivanka0645
autor
28. mar 2022

@petulka2021 Hej že to takto ma byt? 😅 Prvý krát niečo také si dávam tak som sa chcela informovať ďakujem krásne.

veronika3110
29. mar 2022

@ivanka0645 áno, to robí väčšina tých vaginálnych tabletiek a liekov.. oni sa rozpúšťajú... aj mne povedali, že dať si to s nejakou vložkou, kludne aj normálnou väčšou, ľahnúť a spať.. :D musí účinkovať.. a ak by si s nou hned chodila, tak raz dva sa dostane von a neprelieči...