Zápal prsníkov

20. jan 2023

Dobrý večer, začínam mať zápal prsníkov, kojím. Odsavam každú hodinu, pred odsávaním si dávam teplu sprchu, mliecko vytláčam. Po odsavani mlieka mi je oveľa lepšie. Myslite si že mam ísť na pohotovost alebo mam len odsavat a bude dobre? Teploty nemám. Vdaka za každú radu!

anavixy
20. jan 2023

A nie je to aj tym ze vela odsavas? Skus si hlavne po odsavani dat studeny obklad a trosku znizit intenzitu odsavania, pripadne len vytlacit mlieko do ulavy v sprche. Ale hlavne vzdy ten studeny obklad. Dieta sa neprisava?

msnesquik
20. jan 2023

Odsaj len do ulavy, chlad prsia, ak nemas teplottu, tak netreba ist na pohotovost zatial

minka201
20. jan 2023

Ahoj. Mne na zápal veľmi pomohli vínové obklady. Uvoľnili mi mlieko z boľavých hŕč 🙂

zankalh
20. jan 2023

A si si ista,ze je to zapal?Nie su to len upchate mliekovody?Mne ked z jedneho prsnika dieta menej papa,tak sa mi narobia hrce.Potom si ju musim na ten prsnik castejsie prikøadat a pomoze mi.

zankalh
20. jan 2023

Teda aspon ja myslim,ze su to dve rozdielne veci.

kitycat
20. jan 2023

Preco odsavas kazdu hodinu?

oli18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
msnesquik
21. jan 2023

@oli18 aj mna operovali, ale tieto komplikacie (operacia atd) su dost zriedkave, ja by som do seba neladovala atb za kazdu cenu, az keby boli horucky, toto sa bezne mamickam stava, aj niekolkokrat za cas, co dojcia..

oli18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz