Ahojte, prosim vas mam zapal prsnika, vcera som bola na urgente a dali mi antibiotika. Problem ale je, ze ja mam uz tri dni teplotu tak okolo 39,2 a nezabera paralen, ibuprofen ani sprcha. Nejake tipy ako by som vedela teplotu zrazit? Dakujem.
Suhlasim, zaberu atb a klesne. Drzim palce, tiez som to mala a bolo to velmi nepríjemné. Do toho deti- novorodenec 2t a druhe 2r Fujha. Davaj si obklady, muz kedv lekarni povedal co mi je, mu dali nieco konkrétne, uz neviem co to bolo. Mne to bolo príjemné ale gro su atb
Kojis?
Daj si na bavlnený kapelník alpu, cez noc do podprsenky, mne to jediné pomohlo, u nás v rodine sa to vždy používalo keď žena bola po pôrode. Krásne mi to stiahlo zapal
Teplotu ti stiahnu antibiotiká, no potrebujú pár dní, aby sa prejavil ich účinok. Zažila som tento zápal a viem, aké to je bolestivé. Mne pomohli k liekom obklady z tvarohu, naň dať mikroténové vrecko, alebo potravinovú fóliu a prekryť bavlnenou plienkou. Prajem skoré uzdravenie.
Atb a hned bude lepsie.
Mne atb zabrali takmer ihned ale ja som bezala na pohotovost hned. Odstrekujes si alebo z neho kojis? Pred vyprazdnovanim prsnika vzdy nahrej suchym teplom a po schlad - ja som si davala smotanu. A ak sa da vela odpocinku. Na teplotu jedine ten paralen a cakat kym zaberu atb
Dojcis aj takto pri zapale a atb? Nie ze by si nemohla, ale niekto aj tak nedojci… Kazodpadne skus vyssiu davku liekov (dva paraleny..). Na kolko ti klesne horucka? Najvyssi pokles by mal byt tak 1,5 h po lieku a dostatocny pokles je na/pod 38,5. Okrem toho vela tekutin.
Ahoj. Mne tiež lekár tvrdil, že mám zápal a nakoniec to bol absces a skončila som na operačnom stole, takze pozor na to. Skore uzdravenie.
Mne pomáha kapustový list
@anavixy ano ano dojcim, lekarka povedala ze urcite nemam prestavat.
Dakujem baby, tak uz len pockat kym zaberu atb
Keď zaberú atb