Ahojte, co si mozem dat na zapal prsnika, vsetky clanky co citam na nete spajaju s dojcenim a ja nedojcim. Kusok nad bradovkou mam taku bolestivu hrcku, je to napuchnute cervene a pri dotyku niecoho je prsnik strasne citlivy, bolestivy. Dala som si zatial raz ibalgin, teraz uz prestal ucinkovat, tak je to spät v tej ostej podobe, nic sa nezmenilo. Co by mohlo este pomoct? Dakujem.
Kapustove listy, a ak mas mliecko tak kupit si tabletky na odstavenie laktacie popripade odsat mlieko
Ja som mala silny zapal, prsnik obrovsky a same tvrde hrce. Kazde rano dlha horuca sprcha v ktorej som si ich poriadne rozmasirovala aby sa uvolnili a potom som si ich masirovala hlavme tie hrudky a mlieko odchadzalo. Trvalo to 2 tyzdne a bol klud. Zmizli hrce zmizol opuch aj hrce a tym aj bolest. Kapustove listy som si davala prijemne to chladilo ale efekt ziadny.
Choď gynekológovi, pošle ťa do prsnikovej ambulancie. Ja som tak mala v 17 hrčku na prsníku , veľmi boľavu. Chrípka mi sadla na prsník. V prsnikovej ambulancii mi to prepichavali a vyťahoval odtiaľ hnis. Určite to nenechaj len tak .
musela som ist k lekarovi, zda sa mi, ze som dostala na tyzden antibiotika
Choď k dr. Skoré uzdravenie!
S týmto by si mala isť k lekárovi.
Čo tak konzultovať svojho gynekológa? Môže to byť. Aj upchata tá mazivá zliazka alebo vlasový folikul chĺpka.
Ale určite sa ísť ukázať lekárovi. Nateraz možno chvíľku chladiť kvôli bolesti a opuchu, vinovy obklad.
Teda neviem či si úplne mimo dojčenia alebo si dojcila pred časom. Určite najlepšie atb. Pri horúčke bolesti ibuprofen, paralen.
Každú zmenu prsníka ale konzultovať so svojím lekárom.