Baby som po sekcii a na jednom mieste sa mi to otvorilo a tečie mi odtiaľ žltá tekutina potieram betadine ale sestrička u gyn povedala nech si to prelepujem nespari sa to podľa vás? Ako ste to riešili vy ? Ďakujem
@karhu súhlasím aj repik, ak by sa to zhorsovalo treba rýchlo navštíviť Dr
Takýto akútny prípad ti ošetria v chirurgickej ambulancii alebo v pôrodnici kde si rodila. Zájdi tam, možno budeš potrebovať drenaž.
Podľa mňa treba navštíviť doktora, u mňa presne takýto stav prerástol do takého zápalu, že som týždeň po sekcii skončila na týždeň v nemocnici na infúziách s vysokými horúčkami, ktoré niekoľko dní nešlo zraziť, a samozrejme bez bábätka, čo z toho bolo najhoršie. Druhýkrát už by som nič nepodcenila, nech zoberú krv, či tam nie je zápal a ak áno, treba čo najskôr antibiotiká - u mňa nakoniec nebolo treba ani drenaz, vyliečilo sa to antibiotikami, len to chvíľu trvalo
Určite ísť na chirurgiu alebo do pôrodnice. Známej mysleli jazvu preplachovat, mala streptokoka a museli jej nasadiť antibiotiká.
Baby bola som u gynekológa a ten povedal že natierať s betadine a prelepovat prípadne repik qk sa ti nezlepší mam prísť v pondelok. Len skôr ide o to že či sa to nespari keď to budem prelepovat
No neviem či spari či nespari ja som tiež bola po sekcii Vďaka Bohu taký problém som nemala ako ty ale tiež mi ráno kázali lepiť....
Ja som skoncila z antibiotikami a neprelepovat ved to mokva mne kazali vetrat a cistit a hlavne do sucha
na zapalenu ranu, hnisanie je dobry harmancekovy kupel..