Ahoj, chcela vy som sa vás tu opýtať že či sa niektorej z vás už stalo že po styku dostal vás partner zapal na penis ( mykozu )aj keď Vám gynekológ povedal že vy ste v poriadku. Liečil sa na ňu a pri dalsiom styku sa to vrátilo.Viem že má nepodvadza rovnako ako ani ja to mi tu nepíšte prosím vás .
Liečil sa len on alebo aj ty?To, že si ju nemala v aktívnom stave ked ťa lekár vyšetroval neznamená, že ju v sebe nemáš a niesi prenášač.Liečiť sa musíte obaja inak to bude kolotoč.Mykóza vzniká pri užívaní antibiotik, antikoncepcii,pri cukrovke, nadmernom konzumovaní sladkého, nosení tesného spodného prádla..
Fuha nemal mm este nic take za 10r spolu.. ani Ja nemavam mykozu. Asi to Nebolo uplne preliečene a prepuklo to znovu .Mali by ste sa naraz liecit. A teraz nesexovat kym nebude uplne ok.
@lalenka33 nie lekár liečil len jeho. Ja keď som sa svojho lekára nato pýtala mi povedal že všetko je v poriadku že partner má ísť s tým na urologiu.
@mandarinka555 to že má nepodvadza určite viem vzhľadom nato že sme spolu denno-denne nie len doma občas aj v práci dôvera ue 100%centna
Vďaka za rady prekonzultujem to ešte znova s lekárom .
@mandarinka555 nehovorim ze to nemoze byt aj o podvadzani...ale mykoza rozhodne nie je dovodom na take podozrievanie, mykozu moze ktokolvek dostat napr moj chlap jedol denne dost sladkosti...nevedela som ho to oducit a mavam mykozy casto kym nezmenil stravu a nezacal uzivat oregano a probiotika
@mandarinka555 lebo napísala,že jej to nemáme písať 😉🤭
@romcik25 Určite vieme len to, že umrieme....nie to, či chlap nechytil nejakú pliagu od šlapky napríklad....obdivujem niektoré ženy, akou naivitou oplývajú 😝
@mandarinka555 vzhľadom nato že viem čo a ako tak viem že ti týmto práve nebude tým som si 100% istá a nejde o žiadnu naivitu tým som si istá preto som sa pýtala že či sa niektorá žena nestretla s tým ako bolo písané že to bolo výhradne z jedla, oblečenia a pod. Alebo či nezáleží od rozdielneho pH
@romcik25 moj chlap mal nedavno prvy raz v zivote mykozu. A mal to zo spodneho pradla - bol behat, spotil sa a po behu sa hned neosprchoval a neprezliekol. Ale on to mal len trosku na povrchu, stacilo parkrat natret kremom a bolo po tom. Takze moze to mat aj z oblecenia, najma ak nosi menej kvalitne spodne pradlo, pripadne sportuje v nejakom obleceni, ktore toto moze sposobovat.
@romcik25 Vzdávam sa....ty si stále ideš svoje...tak aj ja budem: 100% istá si môžeš byť len smrťou a ničím iným.....a už vôbec nie vernosťou.
A kolko ste sa preliecovali? Obaja (aj muz aj ty) po prelieceni boli na ster? Liecili ste sa ako dlho? Dosledne? Urolog ho prezrel? Nema problemy s uzdickou, predkozkou, zuzenym mocovodom? Priznakov moze byt vela...