Zápal močových ciest v 12tt

jonka23
12. jan 2019

Dobrý deň som v 12. týždni tehotenstva už druhú noc som sa zobudila na štípanie močovej trubice na pyžame sa mala kvapky krvi,V moči trochu krvi aj ma pri močení poriadne štipalo....Ibaže keď som bola u doktorky tak moč bol ok,Tak mi nič nedala nechápem a neviem čo mám robiť...
Ono to potom nejak vždy prejde cez den...snažím sa veľa piť....

kathhii
12. jan 2019

Vyhýbaj sa sladkému, veľa pi. Nemožeś mať zospodu gyn. zápal?Urćite sa nekúp vo vani. Len sa sprchuj.A teplo sa obleč- nech je mechúr v teple.
skús sa v lekárni opytať na niečo voľnopredajné, čo by si mohla dať.
Ja som v 30. týždni a tiež mám problémy. stále močím, mám taký pocit ako prechladnutý mechúr.
Bola som u gynekológa, zobral mi ster aj z pośvy a aj moč na kultiváciu. Normálne mi moć vyšiel OK takisto. Poradil mi kúpiť si v lekárni čistý brusnicový sirup a dať si trochu na preliečenie.Len ty si eśte v dosť skorom štádiu, ale skús sa v lekárni popýtať.

juliet86
12. jan 2019

kup si skumavku v lekarni a naber vzorku ked tam krv je. vyluc sacharidy vsetky. kup si bylinky co mozes ako tdhotna. zbehni do lekarne alebo zas k dr. nepodcen to

jonka23
autor
14. jan 2019

@juliet86
Bola som na pohotovosti...tam všetko ok..nič mi nedali moč tiež ok...nechápem..Asi som veľa pila...hi hi...
Dnes mi bolo zas hrozne.. strašne má stipalo... už k obedu som zas mala krv v moči tak som zavolala na gyndu či môžem prísť ...takže nakoniec mi dali antibiotiká!!!!

juliet86
14. jan 2019

@jonka23 skus naozaj vyradit sacharidy pripadne zistit ci ako tehotna mozes bylinkovy caj z bylinky chanca piedra. drzim palce