Zápal močových ciest u dcérky

danielka1905
18. feb 2019

Prosím vás dcérka sa mi začala dnes sťažovať že ju boli šušulka ( tak to u nás doma voláme 🙂) . Najprv som si myslela že sa len udrela na bicykli lebo hovorila že sa udrela tak som to neriešila ale od kedy sme došli domov ide cikat vycika fakt že mini mláčku a plače že boli boli môže to byt zápal močových ciest ? Čo treba nasadiť aby ju to prestalo bolieť ? Viete mi niekto poradiť kto mal podobný problém ?

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikpa
18. feb 2019

@danielka1905 urcite co najskôr k lekárovi a najlepšie už s močom v skumavke. Ja som toto mavala od mala az po pubertu, bohužiaľ väčšinou vždy ATB ale preliecilo sa to tak na pol roka a potom znovu. Syn to mal ked mal 2 mesiace, boli sme aj v nemocnici, tiez ATB ale odvtedy má pokoj. No keď sa to zanedba, moze to sadnúť aj na obličky.

danielka1905
autor
18. feb 2019

@nikpa ďakujem veľmi pekne určite s ňou pôjdem k lekárke . Ja som s tým tiež mávala problemi v puberte len má to prekvapilo že v takom útlom veku to chytila ... aspoň že už vie rozprávať a opísať čo ju boli . Ešte raz veľmi pekne ďakujem ❤️

danielka1905
autor
18. feb 2019

@veronika4495 ďakujem pekne za radu ❤️ K doktorke pôjdeme hneď zajtra . Len som sa strašne zľakla takýto problém sme ešte nemali ... čítala som si články o tom tak aspoň že zatiaľ nemá teploty len sa boji ísť cikat . A neviem či zadržanie mocu jej nemôže ublížiť ?

maciatkolulu
18. feb 2019

@danielka1905 davaj ju cikat do vody, sprchy, veeela pit, hocico co ma rada, Hlavne nech pije, neviem kolko ma rokov, ale urinal sirup, ja s tymto bojujem dlho, samozrejme k lekarovi treba ist, nech pozrie moc.

danielka1905
autor
18. feb 2019

@maciatkolulu 2,5 budeme mat teraz super to s tou vodou je dobrý nápad

pininka
18. feb 2019

@danielka1905 ja to mám od decka, urologiu čaj som pila na litre. Dávaj jej doňho brusnice a bude to fajne sladké. Nech vypije čo najviac ale určite treba ísť aj k doktorke

katulienkax
18. feb 2019

S najväčšou pravdepodobnosťou to bude len vystipana cikulka moje to mávajú natriem krémom a do rana je to prec

danielka1905
autor
18. feb 2019

@katulienkax môže to byt aj z toho ? Lebo od kedy sme odplienkovali od vtedy má skoro stále kúsok zacervenanu . Ale skôr sa bojím že to bude zápal lebo plače keď ide cikat že ju boli .

jessicai
19. feb 2019

Davajte viacej tekutin. urologicky caj, na noc do postele ponozky.
Nesadat si vonku bez podusky alebo niecoho pod zadkom. Mne pomohlo uzivat homepatiske lieky, ktore su prirodne a volaju sa Canephron myslim, ze to mozu aj deti.