Zápal močových ciest pred menštruáciou

22. sep 2021

Ahojte každý jeden mesiac vždy 10dní pred menštruáciou mam miesto Pms ešte plus zápal močových ciest, teraz som dokonca brala aj antibiotika a mam ich dobrat až o pár dní a už ma to nebolo a teraz zase... Nestretli ste sa s tým?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
macko_usko222
22. sep 2021

Toto si kup a uzivaj niekolko mesiacov podla navodu, plus samozrejme antibiotika, vela vody.. Nemavas to po sexe?

autor
22. sep 2021

@macko_usko222 to beriem ale pred tou ms proste stále a ešte aj týždeň po boli

autor
22. sep 2021
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
macko_usko222
22. sep 2021

a moc ti vysetrili? este sa potom da u urologa, gynekologa vysetrenie spravit : vyter z mocovej trubice na bakterie mykoplazmy, ureoplazmy a chlamydie..to mozes mat cokolvek.Vsak povedz ze sa ti to vracia, ak si skusala vsetko, tu ti nepomozeme..

autor
22. sep 2021

@macko_usko222 riešim to už skoro 2roky, všetky vyšetrenia na nejaké infekcie, pohlavne prenosné choroby atď. Sú negatívne, jedine co mi bolo zistené je batéria e coli vždy.. Bola som už u 2urologoch, taktiež kompletne vyšetrenie u gyn tam je všetko v poriadku.. Vždy sa to spuri pri ovulácii potom to na nejaké 3dni ešte prejde a potom až do menštruácie az týždeň po nej to boli.. Vždy skončím na ATB, beriem blokurimu pravidelne, urologický čaj 2krat dene, brusnice jem už ako pijem vodu, vsetko možné bylinky čaje, kúpele atď. Mam za sebou... Moze to byť spôsobené psychikou alebo hormónmy?

arriana29
22. sep 2021

A nespôsobujú ti to tie ATB ?

anonym0001
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
22. sep 2021

@anonym0001 lenže ja som mlada baba ktorá ešte určite v budúcnosti plánuje rodinu, mam 19..

autor
22. sep 2021

@arriana29 bolo tu už aj to 3mesiace som nebrala žiadne ATB ale bez výsledku to som už plakala od bolesti takže pravdepodobne to bude v niečom inom..

anonym0001
22. sep 2021

Aha, v tom pripade mazem odpoved. Neviem ti poradit, ja som az do 35 nemala problem.

levantine
22. sep 2021

Ked casto beries antibiotika znizuju ti imunitu. Treba s nima brat aj probiotika. Zdrava crevna mikroflora je zaklad aby si nemala tieto problemy. Brusnice jes ake? Tie susene sladene? Skus si kupit maju aj v Dmku cistu 100% stavu z brusnic. Nepridavaj ziadny cukor a ried s vodou ked to takto nevypijes, len nie velky pomer. Ecoli byva casto uz rezistentna. Skus tinkturu z Kapucinky vacsej (nie tobolky) je to prirodne antibiotikum, nenici prospesne crevne bakterie a navyse vyplavuje z tela tie aj rezistentne. Len ju treba brat aspom mesiac a nevynechat ani jednu davku. Dobre su aj sacky urinal d-manosa. Pi vela cistej vody, urologicke caje su ok ale tie ti len pomahaju chodit castejsie cikat a precistuju ale neodstrania ecoli.

A ano nebud v strese, ten hraje velky faktor ako sa bude tvoje telo citit. Daj mu odpocinok, prijmi signaly co ti dava a staraj sa o neho. Keby nieco mozes mi napisat spravu. Vela zdravicka ❤

autor
22. sep 2021

@levantine ďakujem krásne za rady a odpoveď

andreja13
23. sep 2021

povedala by som, ze je problem s imunitou, ked sa ti to neustale takto vracia. Mala som to aj ja xkrat a teda pomohla mi kombinacia antibotik a Wobenzymu, antibiotika na liecbu a enzymy na podporu imunity a aby sa mi spat zapal nevratil. A tiez teda je dobre si davat pozor aj na prechladnutie od spodu.