Dobre ráno, prosím poraďte.
Od včera ma pri močení páli v pošve a každú chvíľu sa mi chce cikať.
Pijem urologicky čaj tak troška je to už lepšie. Mám doma Bisetol 120 tabletky, sú to detské koľko mám zjesť aby mi to účinkovalo? A prosím typu a ako že prečo nejdem ku dr. A podobne si nechajte pre seba.
Ahoj, ked ti mozem poradit, chod si kupit do lekarne rowatinex kvapky, mna to zachranilo snad posledne 3 razy od antibiotik. Kup si aj brusnicovu stavu, v DM maju napriklad 🙂
Aha a este caj zo zlatobyle a lipozomalny vitamin C by bolo dobre uzivat 🙂
No detské nie, lebo azb musíš aspoň 5 dní brat... čiže najlepšie aspoň zavolať dr nech predpise atb. Inak blokurima je na to super, urologicky čaj a držať v teple. Nič viac
@lubkovaandrejka Ďakujem , skúsim
Ahoj, snad uz si v poriadku. Chcela som ti len povedat ze ti to sposobila bakteria e. coli ktora je strasna svina a stale sa vracia. Odporucam gel lactofeel, zabera aj proti paleniu aj ako prevencia voci tymto neprijemnostiam.
@gretulienka156 ďakujem skúsim si ho kúpiť .
@gretulienka156 Áno, už lepšie chvála bohu . A kde si to kúpim v lekárni ?
Ano, ale cez net je to lacnejsie. Potom ked vyuzivas cele balenie tak si davaj taku udrziavaciu fazu ze raz ta tyzden preventivne. Lebo ono sa to zial vracia. A imunitu posilnit.
Treba ist minimálne ku obvodnej, dá antibiotiká na to.. najlepšie k urologicky keďže je odborník