Zápal močových ciest, pálenie v pošve

25. okt 2024

Dobre ráno, prosím poraďte.
Od včera ma pri močení páli v pošve a každú chvíľu sa mi chce cikať.
Pijem urologicky čaj tak troška je to už lepšie. Mám doma Bisetol 120 tabletky, sú to detské koľko mám zjesť aby mi to účinkovalo? A prosím typu a ako že prečo nejdem ku dr. A podobne si nechajte pre seba.

spanielka44
25. okt 2024

Treba ist minimálne ku obvodnej, dá antibiotiká na to.. najlepšie k urologicky keďže je odborník

lubkovaandrejka
25. okt 2024

Ahoj, ked ti mozem poradit, chod si kupit do lekarne rowatinex kvapky, mna to zachranilo snad posledne 3 razy od antibiotik. Kup si aj brusnicovu stavu, v DM maju napriklad 🙂

lubkovaandrejka
25. okt 2024

Aha a este caj zo zlatobyle a lipozomalny vitamin C by bolo dobre uzivat 🙂

ronie338
25. okt 2024

No detské nie, lebo azb musíš aspoň 5 dní brat... čiže najlepšie aspoň zavolať dr nech predpise atb. Inak blokurima je na to super, urologicky čaj a držať v teple. Nič viac

autor
25. okt 2024

@lubkovaandrejka Ďakujem , skúsim

gretulienka156
28. okt 2024

Ahoj, snad uz si v poriadku. Chcela som ti len povedat ze ti to sposobila bakteria e. coli ktora je strasna svina a stale sa vracia. Odporucam gel lactofeel, zabera aj proti paleniu aj ako prevencia voci tymto neprijemnostiam.

autor
28. okt 2024

@gretulienka156 ďakujem skúsim si ho kúpiť .

autor
29. okt 2024

@gretulienka156 Áno, už lepšie chvála bohu . A kde si to kúpim v lekárni ?

gretulienka156
30. okt 2024

Ano, ale cez net je to lacnejsie. Potom ked vyuzivas cele balenie tak si davaj taku udrziavaciu fazu ze raz ta tyzden preventivne. Lebo ono sa to zial vracia. A imunitu posilnit.