Dievčatá ahojte , poprosim o radu , od nedele mám problémy s mocakmi, aj krv v moci chcela som sa z toho nejako dostať s kapucinkou a čajom, ale nedarí sa , dnes mám za sebou 4x6 , teda prvý deň blokurima URO +, mám ešte čakať či si mám už nasadiť Biseptol? V lekárni som sa zabudla spýtať Či to môžem skombinovať a užívať paralelne ? Ďakujem veľmi pekne za radu
Predpísala mi Biseptol ,ktorý sa dáva ako prvý pri mocakoch , len včera som si kúpila blokurimu , neviem či to môžem súbežne . Ja ATb nemôžem musím obmedziť na minimum , preto som to chcela dať blokurimou a kapucinkou len už sa bojím čakať dlhšie
Od nedele je uz dost, nasad biseptol. Nie su to srandy, ked to chyti oblicku, budes revat, ze si si nenasadila biseptol skor
Urcite Atb+probiotika. Mocaky si bylinkami nevyliecis.
@stanulienkat dakujem žiaľ nie
@fulemits skore uzdravenie.🍀🍀 Hadam nebudes mat z biseptolu alergicku reakciu ako ja.🙄
@fulemits mne doktorka odporučila najprv dobrať poctivo celý Biseptol + probiotiká a potom užívať Blokurimu Uro+ (1 sáčok pred spaním), prípadne ak by sa mi zdalo, že zase ma to chytá, užívať Blokurimu podľa schémy uvedenej v letáku. Ale treba ju brať dlhodobo, tuším 6 mesiacov. Ja som ju brala naposledy 4-5 rokov dozadu a mala som pokoj až doteraz, chytilo ma to v januári a zatiaľ klop klop všetko ok, po antibiotikách som si ju nasadila, do konca júna ju budem brať určite. Držím palce a skoré uzdravenie 🍀🍀🍀
@lubkovaandrejka snáď nie , Biseptol som užívala pri zapaloch! Mám problém s pečienkou preto som sa chcela vyvarovať atb
@fulemits u lekárky si bola? Veľmi dobrý je sirup Urinal akut z kanadských brusiniek,najlepšie antibiotiká sú Sumamed