Liečim sa na zápal močových ciest kvôli E-coli... A chcela som sa Vás spýtať, že keď už doberiem ATB koľko treba počkať so sexom a ci treba nejako preliečiť aj partnera alebo poslať aj jeho moc pre istotu na kultivaciu, on nemá žiadne ťažkosti.. Vopred ďakujem za odpoveď
@berry266 no chcela som poznať aj názory iných 🙄
E-coli mas bezne v creve a rozsiri sa z konecnika. pri oslabenej imunite sa premnozi a tvoj imunitny system to nezvladne a preto treba ATB. liecit partnera je zbytocne.
@majamat lenže mne sa problémy po sexe vždy vrátia
no tak niecim to bude,a le E coli mas v creve, cize aj tak ich mat budes. https://sk.wikipedia.org/wiki/Escherichia_coli
Partnera treba preliecit VZDY. Ked doberies atb. a budes sa citi ok na sex, tak kludne ho maj ale s kondomom az do kontrolneho vysledku kutivacie, bez NIE
@akinom0077 kultivacie jeho moču však?
pouzivaj multigyn actigel po styku, vycikat, sprcha a natriet smerom spredu dozadu, trapila som sa dlho toto pomohlo
Ja som mavala sex kludne uz aj pocas uzivania ATB ak som nemala bolesti, zalezi aj od rozsahu infekcie asi. Ale pred a po vycikat sa, po urcite sprcha. Partner sa nema co liecit, toto nie je pohlavna choroba. Ak sa ti to vracia casto, daj si urobit vysetrenie krvi ci nemas premnozene kvasinky v tele. Tie mozu oslabit stenu medzi mechurom a crevami a prepustat ti tam tie bakterie.
@nikanikk no čítala som tu na koníku že im vracali e coli muži aj keď nemali oni priznaky... A mne sa to zvykne vrátiť aj keď ma iba boli hrdlo a som oslabená 🙁
a keby si sa skusila spýtať lekára?