Ahojte..mali ste niekto už zapal mocoveho mechura a neznesitelne bolesti na lavej strane brucha? Bola som u urologa nasadil mi suprax a nijako mi nezabral..a stav sa mi zhorsil..teraz ma boli asi oblicka ale aj lava strana brucha..a bojim sa co to je a ci je to normalne..uz mi zmenil atb..ale bolesti mam stale..
@lecroix zlatko aj mne dlho trvalo kým mi prešiel zápal močového mechúra-asi mesiac,vybrala som dvoje antibiotiká.My ženy to máme veľmi citlivé preto tie bolesti.Drz sa v teple a pi urologicky čaj,býva aj s Brusnica mi a tie sú najlepšie na tieto problémy 💕
A nezabudni na probiotiká!!!🌻
Ďakujem za rady..dnes mi na urologii predpisali Biseptol..a zohnala som si Kapucinku Vacsiu co by malo byt tiez atb ale prirodne..snad zaberie a jasne nezabudam na probiotika..
@marioneta123 juj mesiac je to dlho no ja sa už trápim skoro rok 😐... A len taky dotaz lebo už mám coto odskúšané, brusnice sú dobré riešenie ale záberu len nachvilu... Radšej by som to riešila homeopatikami dlhodobo aby sa zápal nevracal 😊
@lecroix najprv ak máš baktériu treba ju zničiť antibiotikami a hneď po vysadení začať brat homeopatiká ja odporúčam berberis vulgaris 15tkove(ak ti náhodou zhoršila stav neboj sa ber ich ďalej bude to trvať len 1-2 dní a to znamená ze ti to lieči ale o pár dní bude dobre) môžeš ich brat aj niekoľko mesiacov... A dávaj si len probiotika do pošvy idelyn čipky alebo niečo podobné pretože obyčajne probiotika ktoré zješ by ti pri brati antibiotík mohli znížiť ich účinnosť (moja skúsenosť)
@lecroix nemáš obličkové kamene alebo baktériu v moci?... Pi veľa urologického čaju, kúp si homeopatiká na močové cesty, nech ti urológ predpise Uro-Waxom, kúp si uroril, pred aj po sexe sa vycikat,... A áno môžeš mať zapálenu aj obličku alebo potencionálne baktériu zanesenu aj tam... Nemala si teplotu? A krv v moci?