Zápal močového mechúra a bolesť na ľavej strane brucha a chrbta

lecroix
4. dec 2020

Ahojte..mali ste niekto už zapal mocoveho mechura a neznesitelne bolesti na lavej strane brucha? Bola som u urologa nasadil mi suprax a nijako mi nezabral..a stav sa mi zhorsil..teraz ma boli asi oblicka ale aj lava strana brucha..a bojim sa co to je a ci je to normalne..uz mi zmenil atb..ale bolesti mam stale..

viikkki
4. dec 2020

@lecroix nemáš obličkové kamene alebo baktériu v moci?... Pi veľa urologického čaju, kúp si homeopatiká na močové cesty, nech ti urológ predpise Uro-Waxom, kúp si uroril, pred aj po sexe sa vycikat,... A áno môžeš mať zapálenu aj obličku alebo potencionálne baktériu zanesenu aj tam... Nemala si teplotu? A krv v moci?

lecroix
autor
4. dec 2020

@viikkki bola som u urologa na pohotovosti..spravil mi sono vraj kamene nemam..ale to bolo tak rychle vysetrenie ze neviem..bolest sa mi stahuje stale nizsie..vravel ze mam zapaleny mocovy mechur ale take bolesti som nikdy nemala..davam si algifen ale aj tak to citim..

lecroix
autor
4. dec 2020

@viikkki teplotu som nemala..a krv viditelnu tiez nie..

viikkki
4. dec 2020

@lecroix alfigen pri zápale močového ani mne nepomohol 😏, daj si ibalgin... Skoč radšej na normálne vyšetrenie

haha22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikanikk
4. dec 2020

@viikkki mne áno, ale nie to odporúčané dávkovanie 🙈

viikkki
4. dec 2020

@nikanikk no ja som už bola v takom štádiu že mi nezabralo nič len po každom cikani 3h trápenia(pálenie)

marioneta123
4. dec 2020

@lecroix zlatko aj mne dlho trvalo kým mi prešiel zápal močového mechúra-asi mesiac,vybrala som dvoje antibiotiká.My ženy to máme veľmi citlivé preto tie bolesti.Drz sa v teple a pi urologicky čaj,býva aj s Brusnica mi a tie sú najlepšie na tieto problémy 💕

marioneta123
4. dec 2020

A nezabudni na probiotiká!!!🌻

lecroix
autor
4. dec 2020

Ďakujem za rady..dnes mi na urologii predpisali Biseptol..a zohnala som si Kapucinku Vacsiu co by malo byt tiez atb ale prirodne..snad zaberie a jasne nezabudam na probiotika..

viikkki
4. dec 2020

@marioneta123 juj mesiac je to dlho no ja sa už trápim skoro rok 😐... A len taky dotaz lebo už mám coto odskúšané, brusnice sú dobré riešenie ale záberu len nachvilu... Radšej by som to riešila homeopatikami dlhodobo aby sa zápal nevracal 😊

lecroix
autor
5. dec 2020

@viikkki máš aj odskúšané nejaké homeopatiká?

viikkki
5. dec 2020

@lecroix najprv ak máš baktériu treba ju zničiť antibiotikami a hneď po vysadení začať brat homeopatiká ja odporúčam berberis vulgaris 15tkove(ak ti náhodou zhoršila stav neboj sa ber ich ďalej bude to trvať len 1-2 dní a to znamená ze ti to lieči ale o pár dní bude dobre) môžeš ich brat aj niekoľko mesiacov... A dávaj si len probiotika do pošvy idelyn čipky alebo niečo podobné pretože obyčajne probiotika ktoré zješ by ti pri brati antibiotík mohli znížiť ich účinnosť (moja skúsenosť)