Dobrý večer milé dámy, prosím vás poraďte prosím čo odbolesti ? Začalo mi to teraz po malej potrebe ma neskutočne začínajú chytať bolesti. Nospu ani algifen nemám a neviem čo pomôže od bolesti.Ak poznáte overené tipy a rady čo pomôže? Ďakujem
Overeny typ je cesta k lekarovi na kontrolu mocu a predpis ucinnej liecby
Suhlasim s dievcatami. Iba sa vytrapis.
urologický čaj asi tiež doma nemáš, čí?
@pehavcek už veru nemám, naposledy som zapal mala v marci a vrátil sa mi zas 🙄😪
Lekár a zatiaľ veľa tekutín.
Po 6h od užívania účinnej atb liečby budeš cítiť úľavu. Ale hej, daj si petržlenovú vňať.
ked budes na pohotovosti, a potom v lekarni, tak si tam kupis aj lieky od bolesti. Alebo ti rovno nieco predpisu
Ahoj za mňa určite lekár ak doma nemáš nič volnopredajne....a ak ti dá lekár atb, tak či onak musíš ísť do lekárne si ich vyzdvihnúť, tam si dokup nospu, blokurimu alebo urinal ako doplnkovú liečbu....zajtra je tiež sviatok, lekári neordinuju, chces aby sa ti to zhoršilo?samo od seba to neprejde a pochybujem, že po babských radach to bude lepšie ...🙂 Skôr či neskôr na tu pohotovosť pôjdeš...čím skôr zahájiš liečbu tým lepšie
Mozes to podporit tym odvarom, urologickym cajom. Kupit biokurminu, alebo tak nejak sa to vola. Ale atb ti rychlo zaberu
Femanoze N
Na chvíľu zaberie lyžička sódy bikarbóny, alebo silný cesnakový, klinčekový čaj.
Treba ísť k lekárovi, inak ti to môže zasiahnuť obličky. Kúp si v lekárni medvedicu lekársku.
Nic babske ti nepomoze
Chod na pohotovost, daju lieky aj na bolest zbxtocne budes petrzlenovu vnat pit
V lekarni si kupis aj dalsie potrebne lieky
Určite choď na pohotovosť. Mne nikdy nezabralo nič iné ako antibiotiká a to som toho poskúšala dosť. Preventívne si môžeš dávať D-manózu. Pokiaľ by si mala opakované zápaly. Mám pocit, že mi to pomohlo. Ale keď už ma to chytilo, tak len smer lekár a antibiotiká.
okrem ineho vyssie popisaneho odporucam doplnit aj o Uroril, je to mesacna kura, mne pomohla. A vit. C a D a zinok
Dmanoza v lekárni, sáčky, čo najskôr, urologicky čaj a mne od bolesti pomaha len paralen, nič iné.
Viem,že to nechceš počuť, ale smer pohotovosť. Banské recepty by dom v tomto prípade neskúšala.