Zápal maternice

21. máj 2022

Ahojte dievčatá v piatok ma chytili strašne bolesti v podbrušku a teplota tak som išla ku gynekológovi ale akurát mal dovolenku a zastupovala nejaká doktorka strašne neprijemna ona mi len spravila sono a crp a povedala že pravdepodobne mam zapal maternice dala mi silnejšie tabletky od teploty a povedala že vysetrenia mi bude robiť môj gynekolog v pondelok bola dosť neprijemna preto som sa chcela spýtať aké vysetrenia sa robia asi pri zápale maternice ? Pýtam sa nakolko s týmto nemám skusenosti

ingrid56
21. máj 2022

Mne zistil zápal maternice hneď na sone a rovno som dostala aj ATB .

hederamonstera
21. máj 2022

Ja ked som mala zapal maternice po porode, tak moj porodnik robil len ultrazvuk a brali mi krv a robil vyter. Dostala som antibiotika

anjelicek26
21. máj 2022

Stery na streptokoka zo steny maternice a potom opakovane CRP a silne antibiotika na dva tyzdne... aspon tak u mna lekar riesil.

lubenicka
28. jún 2023

@anjelicek26 dobrý deň..chcem sa len opýtať ako dlho ste mala bolesti? ..ja už 3.den neskutočne... antibiotiká beriem poctivo aj probitika ..dali mi aj enzitol a polygymax..ďakujem za odpoveď

anjelicek26
28. jún 2023

@lubenicka nepamatam si uz :( Ale asi este tyzden. drz sa, je to neprijemne, treba to doliecit a opakovany ster, nezabudni na to.

lubenicka
28. jún 2023

@anjelicek26 ďakujem pekne