Ahojte baby,prosím Vás,neviem,či mám zápal,mám biely nezapachajuci výtok,bolesti v podbrusku,pocit,že už už príde menzes ale už mi 5 dní mešká:( myslíte,že to môže ovplyvniť nástup menzesu alebo sa mám pripraviť na tehotenstvo,dávali sme si pozor,tak sa spolieham na to,že to bude tým vytokom,ja som ešte nikdy žiaden zápal nemala,tak nemám skúsenosti,ďakujem
Mňa určite trafí slak:( práve mi končí rodičovska,už sa teším do práce a teraz toto,ufff.Treba dúfať.A bojím sa aj test si urobiť,lebo potom to už bude isté,teraz aspoň dúfam🙂
@veronika1402 inak ja to iste.konecne sa tesim do prace..ale ako somnapisala som zacala spinit...tak uz sa to hadam rozbehne
Tak ti silno závidím🙂
@veronika1402 mozno telo si robi co chce..ja este kojim mojho slona...co nechce nechat cici...a potom mam hormonalnu nerovnivahu..neboj drzim paste.
Baby nemáte s tým skúsenosti?:(
@veronika1402 proste si urob test a mas. ved nikto tu nema vestecku gulu. ano mohla by meskat aj z prechladnutia. ale pokial ten vytok nesvrbi, nepali, nepachne tak to moze byt aj sprievodny jav tehu 😝
UZ sa mi nesie test,tak uvidím🙂
@veronika1402 Noo nechcem ti robiť paniku ale ja som isla ku gyn ze mám zápal mala som výtok ale zapachajuci a svrbelo má a meškala mi ms čo som pripisovala tomu a bolelo má prsia Sak mám dostať ms a bola som v 6tt a mala som aj zápal .....
No tak ja neviem,test mi vyšiel negatívny,ale ja som už v strasnom strese.Mám blby pocit.
porad sa s gynekologm na www.poradnagynekologa.sk
Ďakujem.počkám do pondelka a pôjdem za svojim osobne,diky baby.Ja dúfam,že to bude zápal🙂
Ja.mam to iste 🙂) a cakam a cakam a menzes.nikde...pravy vajecnik ma boli, krize, podbrusko a stale nic
... A aj my sme si davali pozor...