Dobrý večer. Stala sa mi taká vec. S priateľom po styku som sa utierala a zacítila som úplne jemný zápach cesnaku. Nie je to prvý krát, ale on nič necíti . Občas som to už cítila po styku ale inak nemám vôbec žiadne problémy. Žiadny zápach, výtok ani nič mimo normy nemávam. Môže to byť pH alebo to môže súvisieť s jedlom? Iba by ma zaujímalo čím to môže byť alebo či máte skúsenosti.
No ak idete bez ochrany, tak spermie napachnu divnými vecami. Napr. ryby, cesnak to sú také najvýraznejšie "vône".
@minesasubu o tomto som tiež počula. Ideme bez ochrany ale semeno dáva mimo. Ďakujem 🙂
"Ideme bez ochrany ale semeno dáva mimo." Slobodná mamička o 3..2..1.. 😅
aj pocas styku sa uvolnuje mierne male mnozstvo z penisu nejde len o konecne vybrcholenie cize by som si aj tak davala pozor 🙂
@cubo2
@minesasubu
Ja tak fungujem už viac ako 30 rokov a mám "iba" tri plánované deti. 😆
Keď niečo neviem,tak to nerobím. Ja tiež nerobím napr klobásky... 😉
@minesasubu áno to viem. Počula som už kade čo. Môžu to byť kvapky lásky, môže to byť čokoľvek.
@cubo2 neplač. Tak som to nemyslela. Viem, že sa môže uvoľňovať a nespím s cudzím ale s mojim mužom tak neviem prečo by som mala byť slobodná mamička. Veď my poznáme riziká 🙂 len vyslovene neplánujeme. Čo sa stane sa stane
@cubo2 len ma táto vec prekvapila, že citim práve cesnak . Nie to že sa vylučuje semeno :D
Dobey den , pouzivate kondom ? nakolko niekedy mozu byt aj spermie citit