Zápach po sexe

4. máj 2021

Dievčatá , odkedy mávam s novým partnerom sex strašne si smrdím ( tam dolu) vyšetrenia u gynekológa všetky v poriadku žiadne kvasinky , infekcie nič 😏. Čím to môže byť? Hygiena pravidelná ..vôbec nechápem

kkovacovak
4. máj 2021

Mala som to tak s bývalým priateľom. Smrdelo mi to, výsledky boli ok ale neskôr som mávala aj pravidelné zápaly a nevedela som čo s nimi. Odkedy sme sa rozišli a mám iného tak sa mi to nikdy nestalo. Možno si nesedíte po ,,chemickej,, stránke lebo vraj sa také veci stávajú. Alebo sa tvoja osobná vôňa spojí z jeho a je z toho niečo čo úplne nevonia. Neviem ale ako to riešiť. Mne sa to v podstate vyriešilo iným partnerom to si ale asi počuť nechcela 😄

fathi
4. máj 2021

Pridám sa žiaľ, je to dosť možné že ak to nie sú kvasinky alebo nejaké hormonálne prechodné záležitosti, môžete si s partnerom doslova nesedieť. Po iných stránkach je vo vzťahu všetko ok? ..lebo ak nie, je možné že telo sa doslova búri.

mondolina
4. máj 2021

a spraví sa do Teba? môže smrdieť ejakulát...

autor
4. máj 2021

@mondolina občas áno , ale ono to nezapácha bezprostredne po styku. Ja to cítim cez deň, keď sa spotím, večer..

mondolina
4. máj 2021

nemusí hneď

autor
4. máj 2021

@mondolina neviem či to má súvis, naposledy sa takto urobil pred dvoma týždňami .. zápach cítim aj dnes, aj včera..🤷‍♀️

mondolina
4. máj 2021

tak to asi nemá fakt súvis...

monka105
6. máj 2021

Ako píše mandolina, ak sa do teba spraví, môže v tebe zostať ejakulát a ten zapácha aj po pár dňoch, nie vždy z teba hneď ,,všetko vyjde”. Odporúčam po sexe sprchu, keď sa dá a nejaký intímny gélik. 🙂

bohda123
8. máj 2024

Ahojte tiež mám taký problém už je to druhý týždeň áno pustil do mňa a stále ten zápach je aj keď sa sprchujem stále zápach do teraz už je to druhý týždeň ako sa ho zbaviť?