Zápach krvi ako pri menštruácii ale krv žiadna

gregorovaviki
25. dec 2022

Zdravím,viete mi poradiť? Musela som rodiť sekciou kvôli nezhubnej cyste, ktorú vyoperovali. Nebolo to nič vážne nakoniec aj malička je zdravučka. O týždeň mi končí šestonedelie. Už 5 dní mám zápach krvi tam dole ale menštruácia sa nedostavila. Po pôrode som krvácala len 10 dní a od vtedy nič. V sprche som každé ráno aj každý večer tak nechápem prečo sa teraz objavil pach krvi ale menštruácia žiadna. A ten výtok je čudný má konzistenciu hustú a lepkavu ako med a zapácha. Môže to byť tým, že sme po 2 týždňoch po pôrode mali pohlavný styk až doteraz? Po pôrode som nemala žiadne bolesti a na 4 deň ma pustili domov lebo som bola zahojena a čiperná. Mám strašne bolesti v podbrušku a bolia ma kríže a panva... Mali ste chránené pohlavné styky. Zbytočne komentáre si nechajte. Mňa zaujíma len ten problém či ste ho zažili

veronikaszabova
25. dec 2022

@gregorovaviki podla mna mas nejaky zapal. Navstivila by som gynokologicku pohotovost, ak mas silne bolesti.

pribinak
25. dec 2022

@gregorovaviki neviem či je toto zbytočný komentár, ale ak máš zápach a bolesti brucha, tak smer Gynekologia

drzaopica
25. dec 2022

@gregorovaviki k lekárovi môžeš mať zápal maternice, vaječníkov.6 nedelie má svoj význam!

anjelicek26
25. dec 2022

Ako baby pisu, smer gynekologicka pohotovost... moze tam byt akakolvek zabudnuta operacna gaza ci tampon, rovnako pri styku sa tam mohol zaniest nejaky zapal, sest nedelie ma zmysel proste dodrziavat, kym je krcok otvoreny. Rovnako ak bol poraneny krcok, vie to zarast a nie je to take zriedkave, takze aj tam - smer pohotovost, hrozi zapal maternice, ak krv zle/vobec neodteka... kedze si este kratko po porode, tak ides tam, kde si porodila na prijem.

liv1
25. dec 2022

Kamoske zabudli tampon a zasili jej ho tam. Co popisujes sa mi zda podobne ako mala ona. Cim skor doktor moze to byt vazne to treba hned riesit.