Zápach intímnych častí

14. mar 2024

Ahojte baby, prosím Vás mám partnera, veľmi ho ľúbim a co sa týka tela tak mi vonia, dokonca aj keď je trosku spotený. Všetko fajn ale keď chce odomna oral tak proste nemôžem... hneď ako len sa ho dotknem tak mi zapácha ale tak, že žiaľ ho nemôžem dať do úst... hygienu má, dokonca aj po sprche mi zapachal..myslím, že sa tam vie dolu umyť, viem, že nepoužíva žiadne intim mydlo iba čistú vodu tam dole. Mňa to mrzí ale nemôžem si pomôcť a vidím aj nanom že mu to vadí... nevravím každý máme svoj zapach ale tento je tak výrazný až mi je odpudivy...co mam robiť?

majka3322
14. mar 2024

Rozíď sa s ním...Očividne ti nevoňajú jeho feromóny a tým pádom sa nemáte ani rozmnožovať...Príroda je múdra a vedela ako to zariadiť..Je to kruté ale je to tak.

vyrovnanaosoba
14. mar 2024

Alebo možno zmeniť stravovacie návyky. Lieky robia tiež svoje.

pe_mi
14. mar 2024

Možno mu navrhnúť práve to intímne mydlo,ak mu to samozrejme nespôsobuje zdr.problemy

nikpa
14. mar 2024

Tak nech si ho umyje normálne mydlom keď chce od teba oral. Čistou vodou po celom dni ten smrad nevymyje to je jasne.

kluska
14. mar 2024

Iba cistou vodou? Isto nepouziva mydlo?

klip0
14. mar 2024

Tiež si myslím že treba používať pravidelne denne intímny gel

zuzanna33
14. mar 2024

Nemá nejaký zdravotný problém? Aj to býva často príčinou

fido69
14. mar 2024

@majka3322 Hlúpa odpoveď. Tu nejde o feromóny a človek sa predsa nerozmnožuje ústami...
Nech sa normálne umyje mydlom a vyriešené. 😉

bela30
14. mar 2024

Zakladna otazka, holi sa tam dole? Videla si ako sa umyva? Ono nestaci len tak such such zvrchu zospodu. Chcem to kompletku: Stiahnut predkozku a vyumyvat to tam, taktiez zvrchu, zospodu genitalie a samozrejme aj analnu oblast, na to netreba zabudat. A voda nestaci, chce to nejaky intim.gel, uz sa vyrabaju aj pre muzov, maju ho v DM. Neexistuje, ze ked sa takto poriadne umyje, da si po tom ciste spodne pradlo, aby ti hned zapachal. Dakde robi chalan zrejme chybu..

20erika07
14. mar 2024

Čistá voda nestačí a nikdy stačiť nebude na pachy. Skús mu ho len raz v sprche preblýskať sprcháčom a uvidíš ako ti potom zachutí 🙂

majka3322
14. mar 2024

@fido69 nehovor :D ale keď jej partner nevonia tak akú to má perspektívu do budúcna?

fido69
14. mar 2024

@majka3322 Vieš čítať s porozumením?
"prosím Vás mám partnera, veľmi ho ľúbim a co sa týka tela tak mi vonia, dokonca aj keď je trosku spotený."

Pokiaľ sa jedná o vôňu pohlavných orgánov, tak je to otázka dôkladného umytia. Tu fakt len opláchnutie vodou nestačí.

Orálny sex v naších končinách nie je nič tradičné ako vo Francúzsku. Ešte za prvej republiky nosili ženy nočné košele s otvorom určeným pre kopuláciu a muži ani netušili ako ženy vyzerajú medzi nohami. Neviem kedy nastúpila sexuálna revolúcia, že vaginalny styk sa postupne dostáva do úzadia a uprednostňuje sa orálny alebo análny, pri ktorých nehrozí otehotnenie. Len tipujem, že po otvorení hraníc v roku 1990...

majka3322
14. mar 2024

@fido69 to je pekné, že jej vonia celý, ale ak vyžaduje od nej orálny sex a ona ho nebude vedieť uspokojiť, resp. uspokojí ho, ale bude jej to nepríjemné lebo "smrdí" tak to je o čom? Ona bude z toho len nešťastná. Nech mu to teda povie narovinu a hotovo a buď s tým niečo spraví alebo jej len ozaj nevonia a nie je to vyslovene jeho chyba.

marcellka32
14. mar 2024

Kúp saforelle a umy ho ty

zobaka
14. mar 2024

viem, že je nová eko bio doba, ale ocurany, spotený pipík iba voda nezachráni, mal by použiť aj mydlo, treba mu vysvetliť, že mu neupadne po ňom

lakebabe
14. mar 2024

To ktorý chlap v dnešnej dobe sa umýva iba vodou co žije v jaskyni? Ukaz mu svoje intim mydlo a vysvetli že z toho mu gule neodpadnu

fido69
14. mar 2024

@marcellka32 Skvelý nápad! Len, aby nebol hotový už pri umývaní... 🙂

stanulienkat
14. mar 2024

Umyva sa IBA vodou a ty sa cudujes? Ty kokos, to co je za humusaka? Ved by som sa pogrcala. On nema chrbtovu kost dat ti do ust smradlaveho, neumyteho vtaka? Co je z osady? On ti robi oral neumytej??

jaskolka
14. mar 2024

Tak mu normálne povedz, nech sa umyje aj mydlom. Co je na tom divné? Proste čistá voda nestačí.

egonsk
14. mar 2024

@fido69 no ved ked mu ho bude umyvat, mozno prve cislo spravi predcasne uz v sprche a dalsie mozu ist uz do spalne, aspon bude spokojnejsia s vydrzou ;)

egonsk
14. mar 2024

aj ked ti tu pisu baby o super vyumyvani, tak tiez si nemyslim, ze je to vzdy len o cistote a priklanam sa k nazoru o kompatibilite. Tiez som mal babu, ktora sa vydrhla v sprche spolu so mnou a ked sme zbehli hned do postele, vykrutilo mi nos aj prsty na nohach od toho co som ucitil ked som som este len bostekoval tym smerom. A baba bola zdrava uplne, len tam mi vyslovene nevonala a bolo to vzdy rovnaky pach. Po pomerne kratkom case sme sa potom aj rozisli, som to proste nezvladol s nou mavat intimny vztah. A raz som mal babu u ktorej mi nevonali vlasy, stacilo par hodin po umyti a citil som divny pach. S nou som si velmi rozumel a vpodstate stacilo aby si umyvala vlasy rano i vecer ;)