Prosim vsetky, ktore ste si tym presli, napiste mi, ako to prebieha. Ci ste mali nasledne po nom bolesti, ake silne, ako dlho ste krvacali a pod. Kedy je mozne zacat sa snazit opat o dietatko? Uzivali ste po zakroku nejake vitaminove doplnky, caje alebo nieco ine na rychlejsie zotavenie? Mala niektora z vas nebodaj komplikacie sposobene zakrokom?
@flower33 naozaj sa neboj!!prezila som si to v maji 2015....cely zakrok asi polhodinka...po zakroku som nemala ziadne bolesti len som spinila...super na hojenie je alchemilkovy caj ten som popijala po zakroku 2x denne....kazali nam polroka pockat s malickym...uzivala som inofolic 1x denne s kyselinou listovou a v auguste 2015 som ostala tehu🙂 na hematologii nic so zrazanlivosou nezistili a dovod potrtu dodnes nevieme....ale aj tak mi naordinovali len pre istotu clexane injekcie na roedenie krvi....zatial teda uspesne v maji mame termin...tak sa ozaj neboj..aj ked to psychicky bude boliet trosku casom to prejde..a o malinke sa snazte aj hned ked je maternica v poriadku tak sa zadari ako aj nam drzim palceky!!! 😉
@zuwa @petrika555 Dakujem, ze ste sa ozvali. Trosku ma to ukludnilo, aj ked viem, ze to s bolestami a spinenim/krvacanim je individualne. Fyzicku bolest vydrzim, s psychikou je to horsie ☹
petrika555 gratulujem, aj ja drzim palce. Je to velmi fajn citat, ze sa podarilo tak skoro.
prezila som to tiez , komplikacie som nemala, doporucovali pockat 6 mesiacov. Ja som otehotnela po 9, brala som kyselinu listovu. Na druhy krat sa podarilo 🙂 Drzim palce
@flower33 psychicky je to horsie a tiez som sa bala kazdej dalsej kontroly co sa dozviem ale uz ked potom pocujes dobre spravy tak je to fajn...ja som ani nerozmyslala cakat tak dlho-keby maternica nebola pripravena tak sa vajicko neuchyti...drzim palce nech ti to zajtra dobre dopadne a coskoro nech sa vam zadari znova!!! 😉 hlavne si oddychni na zajtra
Neboj sa aj ja som to zazila...bolesti minimalne spinenie trocha..ziadne komplikacie..a snazit sa mozete po 3 mesiacoch nemusis cakat 6..zbytocne..
Držím palce, všetko bude dobré. Budete sa tešiť a zabudnete na zlé
Ahojte, aj ja sa podelim o skusenost. Pozor na kyretaz. Mne pri tomto zakroku pretrhli maternicu....skoro som o nu prisla a dalsie babo v nedohladne....odvtedy len same komplikacie. Odpoved lekara: vraj sa to stava....nechcem vas strasit, no ak kyrataz nie je urgentna, pockajte par dni, nech vas kekar odsleduje, ci si s tym telo neporadi samo....a operaciu berte ako poslednu moznost. Nikomu nrprajem to, co sa sralo mne a prajem zdrave babatka🙂
Ahojte. Rada by som vas poprosila o radu a podelenie sa o vase skusenosti. Som po revizii maternice v 10tt z dovovu missed abortion. V nemocnici mi povedali ze na kontrolu az po prvej menstruacii. Nik ma neoboznamil s moznymi komplikaciami ani s naslednou liecbou. Bola som moc vystresovana a ranena na to aby som sa dozadovala odpovedi. Domov ma poslali tri hodiny po zakroku. Moja doktorka ma taku super sestricku ze ma k nej odmietla spojit ked som telefonovala. Takze sestricka mi povedala ze az po menzese mam prist, jedine keby som krvacala dva tyzdne, skor. Nechcem nic brat na lahku vahu a prist o moznost otehotniet navzdy. Nemala by sa robit nejaka kontrola ci zakrok dopadol dobre skor ako o 4 az 6 tyzdnov? Vopred dakujem za odpoved.
@janaaq Ja som bola na kyretazi v sestonedeli a tiez mi povedali ze kontrola az po prvej /druhej menstruacii.
Menstruacia mi prisla az 9 mesiacov po kyretazi lebo som kojila ale strasne bolestiva a za cely cas ms len 2-3 kvapky krvi. Teraz mam ist na kontrolu, ale v reprodukcnom centre mi bolo povedane ze ak sa to nerozbehne tak by som mala ist na hysteroskopiu aby videli ci nemam zrasty na maternici z kyretaze - Ashermanov syndrom. :(
Nie ste tu ziadna, co to prezili? Napiste prosim. Caka ma to uz zajtra, nech viem na co sa psychicky pripravit...