Zamĺknutý potrat a revízia dutiny maternice

flower33
7. mar 2016

Prosim vsetky, ktore ste si tym presli, napiste mi, ako to prebieha. Ci ste mali nasledne po nom bolesti, ake silne, ako dlho ste krvacali a pod. Kedy je mozne zacat sa snazit opat o dietatko? Uzivali ste po zakroku nejake vitaminove doplnky, caje alebo nieco ine na rychlejsie zotavenie? Mala niektora z vas nebodaj komplikacie sposobene zakrokom?

flower33
autor
7. mar 2016

Nie ste tu ziadna, co to prezili? Napiste prosim. Caka ma to uz zajtra, nech viem na co sa psychicky pripravit...

zuwa
7. mar 2016

@flower33 ahoj buď pokojná bude to v poriadku. Mne sa to stalo 2x. Rýchlo sa zotavis a bude lepšie. 🙂

petrika555
7. mar 2016

@flower33 naozaj sa neboj!!prezila som si to v maji 2015....cely zakrok asi polhodinka...po zakroku som nemala ziadne bolesti len som spinila...super na hojenie je alchemilkovy caj ten som popijala po zakroku 2x denne....kazali nam polroka pockat s malickym...uzivala som inofolic 1x denne s kyselinou listovou a v auguste 2015 som ostala tehu🙂 na hematologii nic so zrazanlivosou nezistili a dovod potrtu dodnes nevieme....ale aj tak mi naordinovali len pre istotu clexane injekcie na roedenie krvi....zatial teda uspesne v maji mame termin...tak sa ozaj neboj..aj ked to psychicky bude boliet trosku casom to prejde..a o malinke sa snazte aj hned ked je maternica v poriadku tak sa zadari ako aj nam drzim palceky!!! 😉

flower33
autor
7. mar 2016

@zuwa @petrika555 Dakujem, ze ste sa ozvali. Trosku ma to ukludnilo, aj ked viem, ze to s bolestami a spinenim/krvacanim je individualne. Fyzicku bolest vydrzim, s psychikou je to horsie ☹
petrika555 gratulujem, aj ja drzim palce. Je to velmi fajn citat, ze sa podarilo tak skoro.

milota164
7. mar 2016

prezila som to tiez , komplikacie som nemala, doporucovali pockat 6 mesiacov. Ja som otehotnela po 9, brala som kyselinu listovu. Na druhy krat sa podarilo 🙂 Drzim palce

petrika555
7. mar 2016

@flower33 psychicky je to horsie a tiez som sa bala kazdej dalsej kontroly co sa dozviem ale uz ked potom pocujes dobre spravy tak je to fajn...ja som ani nerozmyslala cakat tak dlho-keby maternica nebola pripravena tak sa vajicko neuchyti...drzim palce nech ti to zajtra dobre dopadne a coskoro nech sa vam zadari znova!!! 😉 hlavne si oddychni na zajtra

lubka1983
7. mar 2016

Neboj sa aj ja som to zazila...bolesti minimalne spinenie trocha..ziadne komplikacie..a snazit sa mozete po 3 mesiacoch nemusis cakat 6..zbytocne..

zuwa
8. mar 2016

Držím palce, všetko bude dobré. Budete sa tešiť a zabudnete na zlé

mariajuraj
13. mar 2016

Ahojte, aj ja sa podelim o skusenost. Pozor na kyretaz. Mne pri tomto zakroku pretrhli maternicu....skoro som o nu prisla a dalsie babo v nedohladne....odvtedy len same komplikacie. Odpoved lekara: vraj sa to stava....nechcem vas strasit, no ak kyrataz nie je urgentna, pockajte par dni, nech vas kekar odsleduje, ci si s tym telo neporadi samo....a operaciu berte ako poslednu moznost. Nikomu nrprajem to, co sa sralo mne a prajem zdrave babatka🙂

aicul82
15. mar 2016

@flower33 tak moja sme na tom rovnako ja uz to mam tiež za sebou.....včera citim sa fyzicky fajn no najradšej by som revala ako male dieťa ale musíme byt silne kvôli rodinám drzkaj sa

flower33
autor
16. mar 2016

@aicul82 Ach, to mi je velmi luto... ☹ Co sa stalo, zacala si krvacat? Drz sa.

aicul82
22. mar 2016

@flower33 hej začasla som krvácať a už to nabralo rýchly spád. ale stale nie som fit, teraz zapal močových ciest mykoza takže nemoíže to mať jednoduchý preibeh......a ty ako?

flower33
autor
23. mar 2016

@aicul82 Uf, to mi je luto...Ja som po fyzickej stranke v poriadku.

janaaq
27. jan 2019

Ahojte. Rada by som vas poprosila o radu a podelenie sa o vase skusenosti. Som po revizii maternice v 10tt z dovovu missed abortion. V nemocnici mi povedali ze na kontrolu az po prvej menstruacii. Nik ma neoboznamil s moznymi komplikaciami ani s naslednou liecbou. Bola som moc vystresovana a ranena na to aby som sa dozadovala odpovedi. Domov ma poslali tri hodiny po zakroku. Moja doktorka ma taku super sestricku ze ma k nej odmietla spojit ked som telefonovala. Takze sestricka mi povedala ze az po menzese mam prist, jedine keby som krvacala dva tyzdne, skor. Nechcem nic brat na lahku vahu a prist o moznost otehotniet navzdy. Nemala by sa robit nejaka kontrola ci zakrok dopadol dobre skor ako o 4 az 6 tyzdnov? Vopred dakujem za odpoved.

jankaa2121
18. feb 2019

@janaaq Ja som bola na kyretazi v sestonedeli a tiez mi povedali ze kontrola az po prvej /druhej menstruacii.
Menstruacia mi prisla az 9 mesiacov po kyretazi lebo som kojila ale strasne bolestiva a za cely cas ms len 2-3 kvapky krvi. Teraz mam ist na kontrolu, ale v reprodukcnom centre mi bolo povedane ze ak sa to nerozbehne tak by som mala ist na hysteroskopiu aby videli ci nemam zrasty na maternici z kyretaze - Ashermanov syndrom. :(